SALE tot wel 30% korting


Korg Pa500 keyboard

Uitverkocht
Korg Pa500 keyboard is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

De Korg Pa500 is de perfecte muzikale partner voor iedere muzikant, componist, performer of entertainer. Dit arranger keyboard maakt gebruik van de Pa500 RX (Real Experience ) technologie. Met exclusieve functies zoals de XDS dubbele sequencer, een intuitieve TouchView interface, 4-weg joystick voor realistische articulatie is het een uniek instrument in deze prijsklasse.

Gebaseerd op de EDS (Extended Definition Synthesis) motor, heeft de Pa500 een 80-stemmige polyfonie en een adembenemend goede klank. Aan boord zijn 880 voorgeprogrammeerde klanken (inclusief een GM set en 56 drumkits) met klanken voor ieder muzikaal genre. Het usergeheugen heeft ruimte voor 128 zelfgemaakte klanken en 64 drumkits.

De Pa500 heeft een collectie stijlen, geprogrammeerd door toonaangevende arrangeurs wereldwijd. Het resultaat is 320 onboard stijlen die perfect zijn tot in detail. Van smaakvol Guitar Picking tot Bass n Drum ritmesecties, alles zit erin. Tevens is er een nieuwe Guitar Mode aanwezig waarmee je als toetsenist gewoon gitaar kunt spelen met alle slides, strums, chokes of ander soortige gitaartechnieken. Dat maakt hem pas echt realistisch!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 9,9 kg
Diepte 40,4 cm
Breedte 107,4 cm
Hoogte 18,3 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Korg
Garantie 3 jaar
Artikelcode P002379