Muzikale MeiMaand Voordeel tot wel 30% korting


Roland HP-305 PE digitale piano

Uitverkocht
Roland HP-305 PE digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

Een compacte, maar zeer stijlvolle digitale piano, dat is de Roland HP-305 PE. Het geluid en de respons die dit instrument geeft, is het resultaat van een zeer gedetailleerde studie van akoestische vleugels. Met zijn tijdloze uitstraling lijkt deze digitale piano net op een echte akoestische piano. Deze compacte piano is het middelste product uit de Hp-300 serie.

De SuperNATURAL pianoklankbron zorgt voor zeer realistische akoestische vleugelgeluiden, daarnaast zorgt het versterkingssysteem dat het geluid perfect ten gehore wordt gebracht. Het klavier bestaat uit het PHA II Ivory Feel, met het aanslaan van de toetsen voelt u de expressiviteit en het realisme ervan afspringen. De looks van deze piano komen bijna overeen met die van een akoestische piano, dat komt door de half inschuifbare klep en de 3 pedalen. Dit instrument bevat ook begeleidende functies, zoals een metronoom en een recorder, hierdoor wordt het muziek instuderen een stuk makkelijker. Daarnaast kunt u ook nog uw eigen favoriete muziek toevoegen.

Oostendorp Muziek is op het gebied van digitale piano’s uitgeroepen tot officieel Roland Technology Center! Dit houdt in dat wij kennis van zaken hebben en een uitgebreid assortiment speelklaar hebben staan, zodat u een optimale vergelijking kunt maken.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 57,5 kg
Diepte 44,8 cm
Breedte 138,7 cm
Hoogte 86,7 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Roland
Garantie 1 jaar
Kleur zwart hoogglans
Artikelcode P003341