page-loader-icon

Roland HP-506 CB digitale piano

Neem contact op voor de levertijd.
Roland HP-506 CB digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >

Meer Informatie

Roland HP506 CB

Roland is continue bezig om de kwaliteit van haar digitale piano's naar een zeer hoog niveau te brengen. Met de nieuwe HP-serie zorgen ze voor een zeer realistische en authentieke speelervaring. De HP-506 lijkt in klank en aanslag op een echte akoestische piano/vleugel. Deze nieuwe Roland piano zit vol nieuwe features zoals PHA-4 klavier, Dynamic Harmonic Effect en Acoustic Projection System.

PHA-4 klavier

Het nieuwe PHA-4 klavier beschikt over de beste en meest responsieve aanraakdetectie van dit moment. Oftewel Roland brengt de aanraakgevoeligheid van het klavier naar een nieuwe niveau. Dit uitermate stille klavier, reageert subliem op de kracht van uw aanslag.

Dynamic Harmonic Effect

De HP-506 past bij extra krachtige aanslagen de klankkleur dusdanig aan dat fortissimo niet alleen het volume maar ook het karakter van fortissimo-spel meekrijgt. Deze nieuwe functie is in de hele nieuwe HP-serie te vinden. Ook kunt u, dankzij de Individual Note Voicing, volume, klankkleur en toonhoogte van iedere afzonderlijke noot naar eigen wensen aan passen. Zo kunt u bijvoorbeeld rekening houden met de ruimte waarin u piano speelt. Deze instellingen kunt u bij de HP-506 en HP-508 opslaan op een USB-stick. 

Acoustic Projection System

Met het Acoustic Projection System gaan de HP506 en HP508 nog een stapje verder dan de HP504. Dit multi-luidspreker-systeem zorgt voor een rijke en ruimtelijk sound. 

Overige kenmerken van de HP506

Naast een prachtige klank, akoestisch karakter en prachtige nieuwe features beschikt de HP506 ook over opslaan en meespeel mogelijkheden. U kunt een USB stick aansluiten op deze digitale piano waardoor u uw pianospel door middel van MIDI of WAV-bestanden kunt opslaan. Ook kunt u op deze manier deze type bestanden openen en meespelen met uw favoriete muziek. U kunt deze USB aansluiting tevens gebruiken voor de optionele Roland Wireless USB adapter, die verbinding maakt met uw draadloze netwerk. Met een tweetal app's maakt Roland het nog leuker om piano te leren spelen of uw pianospel te verbeteren. De Air Performer-app maakt het mogelijk om met behulp van een iOs apparaten (iPhone, iPad, iPod) mee te spelen met uw playlist. Kortom een fantastische nieuwe digitale piano voor Roland voor zowel de beginnende als gevorderde pianist. 

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires handleiding, Roland 60 Classical Piano Masterpieces (boek), adapter + netsnoer, hoofdtelefoonhaak
Gewicht 55,00 kg
Diepte 45,80 cm
Breedte 138,70 cm
Hoogte 89,90 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Roland
Garantie 3 jaar
Polyfonie 128,00
Opslag Intern, USB
Aansluitingen DC in, Input (stereo mini jack), Output jacks (L/Mono, R), USB to HOST, USB to DEVICE, Hoofdtelefoon
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI en audio
Effecten Ambience, Brilliance, Piano designer (only for piano tones), Rotary Sepaker effect (only for organ t
Omschrijving klanken Grand piano (14), Uprgiht piano (5), E.Piano (10), Other voices (321, incl. 8 drum sets, 1 SFX set)
Aantal klanken 350,00
Aantal toetsen 88
Toongenerator SuperNATURAL
Vermogen 2 x 30W + 2 x 7W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display LCD monochroom
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P040209