SALE tot wel 30% korting


Roland PRELUDE-E keyboard

De Prelude is een geavanceerd en veelzijdig muziekinstrument dat is uitgerust met honderden geluiden van topkwaliteit, afkomstig van de befaamde geluidsmodules van Roland. Met zijn 128 polyfone stemmen biedt de Prelude een vloeiende en moeiteloze uitvoering, zelfs wanneer er meerdere klanken tegelijkertijd worden afgespeeld.

Lees verder >
Uitverkocht
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

Begeleiding & effecten

Dit instrument zit boordevol hedendaagse klanken en intelligente begeleidingsstijlen, waardoor u eindeloze muzikale mogelijkheden heeft. Met het Roland Prelude keyboard kunt u genieten van honderden essentiële, eigentijdse geluiden die rechtstreeks komen van de beste geluidsmodules van Roland. Bovendien kunt u nummers afspelen vanaf een USB-flashgeheugen in verschillende formaten. Dit maakt het gemakkelijk om uw favoriete muziek direct op het Roland Prelude Keyboard te beluisteren en te spelen.

Stijlvol & lichtgewicht

Naast zijn indrukwekkende geluidskwaliteit, heeft het Roland Prelude keyboard ook een stijlvol en lichtgewicht ontwerp. Dit maakt hem draagbaar en gemakkelijk te vervoeren, zodat u overal kunt genieten van uw muziek. Bovendien beschikt de Prelude over ingebouwde luidsprekers die een krachtig geluid produceren, waardoor u geen externe versterkingssystemen nodig heeft.

Begeleidingsstijlen

In deze tweede versie van de Prelude is er een nieuwe functie toegevoegd, genaamd 'Style Composer', waarmee u zelf begeleidingsstijlen kunt creëren of aanpassen. Hiermee kunt u een persoonlijke tint en gevoel geven aan de begeleidingen en zelfs ervaren muzikanten verrassen met uw eigen creativiteit.

Tweedehands Roland PRELUDE keyboard

Kortom, het Roland Prelude Keyboard is een instrument dat zowel beginners als gevorderde muzikanten zal bekoren. Met zijn hoogwaardige klanken, geavanceerde functies en draagbaarheid biedt de Prelude een complete en meeslepende muzikale ervaring. Benieuwd hoe het Roland Prelude keyboard in het echt klinkt? Kom gerust langs in onze winkel in Wezep of Hilversum.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Meegeleverde accessoires handleiding, CD-ROM (Style Converter 3.0, Playlist Editor), Matje voor player, USB-geheugenbescherming
Gewicht 7,8 kg
Diepte 31,7 cm
Breedte 104,4 cm
Hoogte 12,1 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Roland
Garantie 3 jaar
Aantal toetsen 61
Klavier Niet gewogen
Soort display LCD monochroom
Touchscreen nee
Ingebouwde speakers ja
Vermogen 2 x 11W
Polyfonie 128
Aantal klanken 1.152
Effecten 78 multi-effecttypes, 3 chorustypes, 5 reverbtypes
Opnamefunctie MIDI
USB-audio ja
Aansluitingen Output-connectors (L/MONO, R), Ext Input, 2x hoofdtelefoon, MIDI-connectors (IN, OUT), Demperpedaal,
Opslag Intern, USB
Artikelcode P003757