NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Stagg KTC-107 softcase

De Stagg KTC107 zorgt ervoor dat uw keyboard, synthesizer of digitale piano in perfecte staat blijft. Tijdens het vervoeren hoeft u niet meer bang te zijn voor eventuele beschadigingen.

Lees verder >
Uitverkocht
€ 299,00
€ 199,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

De Stagg KTC107 zorgt ervoor dat uw keyboard, synthesizer of digitale piano in perfecte staat blijft. Tijdens het vervoeren hoeft u niet meer bang te zijn voor eventuele beschadigingen. Een softcase is eigenlijk een tas met wielen en daardoor gemakkelijker te transporteren, u hoeft hem namelijk niet te dragen. Deze koffer is voorzien van grote ritsen en bieden extra bescherming door multiplex panelen aan onder- en bovenzijde.

Aan de zijkant van de koffer zitten draagbanden met handgreep, zodat u uw keyboard, synthesizer of digitale piano makkelijk kunt verplaatsen. Kabels, bladmuziek of andere accessoires kunt u meenemen in het daarvoor bestemde vak. Deze softcase is voor universeel gebruik, bepaal aan de hand van de hiernaast aangegeven binnenmaten of de softcase geschikt is voor uw instrument. Heeft u een grotere of kleinere softcase nodig, kijk dan verder in de Stagg KTC-serie.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Maximale diepte 44,0 cm
Maximale breedte 107,0 cm
Maximale hoogte 20,0 cm
Gewicht 10,3 kg
Diepte 40,0 cm
Breedte 103,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Stagg
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Binnenmaat - Hoogte 16,0
Binnenmaat - Breedte 103,0 cm
Binnenmaat - Diepte 40,0
Geschikt voor o.a. Roland Juno-Gi, Juno-Di,Yamaha Mox 6, Korg M50-61
Artikelcode P019579