SALE tot wel 30% korting


Yamaha Clavinova CVP-509 PM digitale piano

Uitverkocht
Yamaha Clavinova CVP-509 PM digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

Op zoek naar de meest geavanceerde digitale piano van het moment? Dan is de Yamaha CVP-509 Clavinova iets voor u. Yamaha kun gerust stellen dat deze digitale piano een van de best klinkende is in zijn soort. De benadering van een akoestisch instrument is er nu gekomen. Zijn ultieme klanken en respons zorgen voor een onvergetelijke ervaring. De aanslag is net als een echte vleugel. Het NW-klavier zorgt hiervoor, dit is een klavier met echte houten toetsen en reproduceert de authentieke aanslag, het speelgewicht en het gevoel van een vleugel. Het speelgemak is erg hoog en de wrijving voelt zeer natuurlijk, dit komt door het toetsbeleg van de digitale piano, die bestaat uit syntetisch ivoor.

Er zijn ook nog eens honderden voices beschikbaar, waaronder de Super Articulation en de Megavoices. Daarnaast zijn er ook nog een heel aantal begeleidingsstijlen beschikbaar gesteld. Het opnemen van muziek kan via de USB-audiorecorder, zo kunt u uw eigen spel opnemen. Maar u kunt ook meer dan uw eigen spel opnemen, het is mogelijk om instrumenten aan te sluiten aan uw instrument, zo kunt u een heel ensemble bij elkaar verzamelen. De CVP-509 geeft u een breed assortiment aan mogelijkheden zodat u al uw creativiteit op de vrije loop laten gaan.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Yamaha
Garantie 5 jaar
Kleur bruin hoogglans
Artikelcode P008669