adsilent - Pro Upright silent systeem

Wanneer u een silent systeem wilt laten inbouwen in uw piano is het zeker waardevol om het Adsilent systeem te overwegen. Dit silent systeem is een van de beste van het moment met een prachtige piano-sound die u ook nog eens vele extra’s biedt. Wat Adsilent ook bijzonder maakt is de mogelijkheid om via bluetooth met de Adsilent app op uw telefoon/tablet het silent systeem te besturen en bijvoorbeeld opnames op te slaan op uw telefoon of tablet.

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 2.195,00
€ 1.895,00
Afspraak Maken

Koop nu en betaal in termijnen vanaf € 39,01 per maand

Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Wanneer u een silent systeem wilt laten inbouwen in uw piano is het zeker waardevol om het Adsilent systeem te overwegen. Op deze pagina's kunt u lezen over de functies van het silent systeem. Overweegt u adsilent laten inbouwen in uw piano, en wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. Het Adsilent systeem is een van de beste van het moment met een prachtige piano-sound die u ook nog eens vele extra’s biedt. Wat Adsilent ook bijzonder maakt is de mogelijkheid om via bluetooth met de Adsilent app op uw telefoon/tablet het silent systeem te besturen en bijvoorbeeld opnames op te slaan op uw telefoon of tablet.

Hoge kwaliteit

Adsilent is ontwikkeld door Andreas Dütz, die al 20 jaar ervaring had bij Quiettime, in samenwerking met teams van experts in Japan en Europa. Het is een van de beste en uitgebreidste silent systemen van nu. De sensoren die de bewegingen van de toetsen registreren zijn ongeëvenaard klein en hoog in precisie. Ook de draadloze besturing die u met de app kunt gebruiken is uniek. Adsilent levert silent systemen aan onder andere het beroemde merk Petrof.

Geluiden en functies

Adsilent heeft 127 sounds waaronder verschillende piano’s, e-piano’s en orgels. Ook heeft u beschikking tot een metronoom en een recorder. De recorder kan ook bediend worden via de app en kan zelfs de opnamen kopiëren naar uw telefoon of tablet. De polyfonie van 247 tonen zal zorgen dat er nooit tonen wegvallen, ook niet in ingewikkelde klassieke stukken. Het pianogeluid heeft 9 Sample Layers en 128 Dynamic Levels, wat zorgt voor een zeer dynamisch pianogeluid zodat de digitale piano net zo mooi klinkt als uw akoestische piano. Ook kunt u het geluid aanpassen aan uw smaak met de sound controls zoals toon, reverb, chorus, delay en kunt u de piano transponeren.

Adsilent App

Naast het besturen van alle bovengenoemde functies kunt u in de app ook nog andere parameter aan de piano aanpassen zoals individueel toets-volume, het piano type, de stemming, touch control en meer. Zo kunt u de silent piano aanpassen naar uw voorkeuren en speelstijl.

Hoe werkt het inbouwen van een silent systeem?

Onze vakkundige pianotechnici bouwen het silent systeem in uw piano. Dit is een vrij simpel proces waarbij er verder niets verandert aan de piano. Er komen sensoren onder het klavier en bij de pedalen om de bewegingen te registreren. Daarnaast wordt er een stopbalkje in de piano gebouwd die de hamertjes weerhoudt tegen de snaren te slaan bij inschakeling van het silent systeem. De registraties van de sensoren worden met samples en/of sound modeling omgezet in een realistisch pianogeluid dat u door de hoofdtelefoon hoort.

Bekijk hier de website van adsilent voor nog meer informatie over het silent systeem.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Artikelcode P043372
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk adsilent - Pro
Garantie 3 jaar