Ontvang tot wel 30% korting op verschillende producten tijdens de voorjaarsactie!


AdSilent - Pro Upright - alu silent systeem

Bij Oostendorp Muziek kiezen wij graag voor díe kwaliteit die een mooie muziekbeleving realiseert. Daarom bouwen wij het AdSilent silent systeem voor piano’s en vleugels in voor onze klanten. 

 • Gemakkelijk switchen van akoestisch naar digitaal
 • Uitgebreide bediening via instrument en applicatie
 • Keuze uit 127 instrumentklanken 
 • Muziek opnemen, delen en afspelen
 • Meer mogelijkheden door uitbreiding met Acoustic component (lees hier verderop meer over!)

Voor meer informatie belt u ons op 038 - 376 2954 of kunt u naar onze showroomkomen om het Adsilent silent systeem zelf te proberen. U bent van harte welkom.

Lees verder >
Levertijd in overleg
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Voor wie is AdSilent silent systeem?

AdSilent is voor u als [toekomstige] eigenaar van een akoestische piano. Voor wie zich vrij wil voelen op ieder gewenst moment te spelen, overdag, ‘s avonds of zelfs ‘s nachts.

Mocht u eigenaar zijn van een muziekschool of doceren, dan biedt AdSilent u de mogelijkheid om meerdere studenten tegelijk in een ruimte piano laten spelen. Ze pluggen een hoofdtelefoon in en horen alleen zichzelf spelen. U sluit een tweede hoofdtelefoon aan om mee te luisteren bij een student.

Wat is AdSilent silent systeem?

AdSilent is een silent systeem dat u bij Oostendorp Muziek kunt laten inbouwen in uw akoestische piano. Met een silent systeem schakelt u gemakkelijk over van akoestisch spelen naar digitaal. De klanken komen dan niet meer van de instrumentonderdelen zoals de hamers en de snaren en de zangbodem. De sensoren die worden geplaatst registreren uw spel en als gevolg hiervan hoort u samples, geluidsopnames van de originele klank. Welke voordelen biedt het AdSilent silent systeem?

Voordelen van AdSilent silent systeem

Het inbouwen van een silent systeem in uw piano betekent dat u keuze heeft om digitaal of akoestisch te spelen. Als u een digitale piano zou aanschaffen is die optie om akoestisch te spelen helemaal verdwenen, dan bent u gebonden aan digitaal.

Als u uw piano in de digitale modus zet, hoort alleen u via de hoofdtelefoon de muziek. Slapende kinderen, buren achter dunne muren zult u niet storen. U speelt u op ieder gewenst moment.

En wat een groot voordeel is: het mechaniek van uw piano blijft gebruikt. Hierdoor houdt u hetzelfde speelgevoel van uw instrument.

Daarnaast heeft u met het AdSilent silent systeem onder andere:

 • Keuze uit 127 instrumentgeluiden. Denkt u aan verschillende piano’s, maar ook orgels, klavecimbel, en andere instrumenten 
 • Een ingebouwd metronoom
 • Verschillende geluidseffecten
 • Opname- en afspeelmogelijkheid 

Met AdSilent heeft u een polyfonie van 247 en de drie pedalen tot uw beschikking: sustain, soft en sostenuto. U kunt uw instellingen selecteren via het silent systeem en via de bijbehorende app.

AdSilent App

De AdSilent app werkt met Bluetooth. U past er gemakkelijk instellingen mee aan zoals geluid, nagalm en volume. Een aantal aspecten kunt u via de app extra instellen, waaronder tuning per toets. U kunt opnames opslaan en kopiëren naar telefoon/tablet of mailen naar familie en vrienden via de app. U kunt uw opnames ook via iTunes beheren.

Uitbreiding met Acoustic onderdeel

Wilt u graag meer mogelijkheden, dan kunt u AdSilent uitbreiden met het Acoustic gedeelte. SilentAcoustic is speciaal door een professionele geluidstechnicus van Oostendorp Muziek ontwikkeld en kan worden toegevoegd wanneer u een AdSilent systeem laat inbouwen in uw piano. Het biedt u de volgende extra’s:

AdSilent

vs.

AdSilent + Acoustic

Het AdSilent Silent Systeem maakt van het klavier een digitale piano. Dit geluid is altijd te horen via de hoofdtelefoon en is regelbaar. 

 

Met het Acoustic gedeelte toegevoegd kiest u of u speelt met of zónder hoofdtelefoon! Het volume is in beide gevallen regelbaar. Ook zonder hoofdtelefoon speelt u zacht.

Het geluid dat u hoort via het Silent Systeem is volledig digitaal.

 

AdSilent+Acoustic gebruikt naast zo'n 4 luidsprekers nog 2 exciters. Die gebruiken de zangbodem en realiseren zo een heel natuurlijk geluid.

AdSilent geeft u keuze uit 127 samples andere instrumenten, zoals strijkers, een orgel, e-piano etc.

 

Met het Acoustic gedeelte gaat u nog een stap verder. U kunt de samples combineren met de echte geluiden van uw akoestische instrument!

 

Wat zijn uw mogelijkheden met AdSilent?

Er zijn verschillende silent systemen op de markt. AdSilent is het beste systeem dat achteraf ingebouwd kan worden op het gebied van klankkwaliteit, speelgevoel en functionaliteit. En bij Oostendorp Muziek kiezen wij graag voor díe kwaliteit die een mooie muziekbeleving realiseert.

 • Wij bouwen het AdSilent silent systeem (eventueel met Acoustic component) voor u in. Wij kunnen dit ook inbouwen in de piano die al bij u thuis staat of wanneer u een piano uit de showroom neemt. Een silent systeem kan in vrijwel elke willekeurige piano worden ingebouwd. De piano moet wel een minimale hoogte hebben van 115cm.
 • U vindt het AdSilent silent systeem (ook met Acoustic) ook ingebouwd in modellen die wij in de showroom hebben staan, waaronder in Sebastian Steinwald-modellen. 

Voel u vrij om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons op 038 - 376 2954 of kom langs in onze showroom voor een demonstratie en om het systeem zelf te ervaren.

 

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Opgesteld in Wezep nee
Productstatus Nieuw
Merk AdSilent - Pro
Garantie 3 jaar
Artikelcode P043372