NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Amadeus Pianokruk Klassiek DW (skai zitting)

Voor een prettig pianospel is een goede bank een vereiste. Deze Pianobank Amadeus Skai Dark Walnut wordt speciaal gemaakt naar eigen ontwerp en wensen. Hij is extra zwaar uitgevoerd met een goede kwaliteit hout en lak en een sterke verstelconstructie. De pianobank is beschikbaar in verschillende kleuruitvoeringen.

Lees verder >
€ 309,00
€ 209,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Andere uitvoering Thuisbezorging

Meer informatie

Beschikbare Varianten
beleef
Amadeus Pianokruk Klassiek DW (skai zitting)
Bekijk de video

Meer Informatie

Pianobank Klassiek DW - dark walnut / donkerbruin

Voor een prettig pianospel is een goede bank een vereiste. Deze Pianobank Amadeus Skai Dark Walnut wordt speciaal gemaakt naar eigen ontwerp en wensen. Hij is extra zwaar uitgevoerd met een goede kwaliteit hout en lak en een sterke verstelconstructie. De pianobank is beschikbaar in verschillende kleuruitvoeringen.

Duurzaamheid en kwaliteit voor een mooie prijs

Amadeus is het huismerk van Oostendorp Muziek. Dat betekent dat deze Amadeus pianobank helemaal is ontwikkeld door Oostendorp Muziek. Naast pianokrukken ontwikkelen wij ook andere accessoires en onze eigen piano’s en digitale piano’s. Dankzij onze jarenlange ervaring met piano’s hebben wij ondertussen een goed idee van wat de pianist wenst en nodig heeft. Een kwalitatief goede piano gaat een leven lang mee, dus een pianobank die minstens zo lang meegaat is waar de Amadeus pianokruk voor staat. Ook aan het uiterlijk van de pianobank is veel aandacht besteed, met als resultaat een sierlijke pianobank; klassiek maar ook strak. Daarnaast is er extra zorg besteed aan het zitcomfort. De zitting van al onze Amadeus pianokrukken zijn extra dik gevoerd. Wij leveren alleen duurzame kwaliteit voor de best mogelijke prijs.

De pianobank voelt degelijk en zwaar aan. Dat komt niet alleen door het gebruik van een duurzaam verstelmechanisme, maar ook door het massieve beukenhout dat voor al onze Amadeus pianobanken wordt gebruikt. Het verstelmechaniek heeft geen speling in de onderdelen en bank als geheel voelt robuust en betrouwbaar aan.

Omdat wij de bank zelf laten fabriceren kunnen wij deze kwaliteit pianobank voor een scherpe prijs leveren. Met deze relatief goedkope pianokruk geven wij u zoveel mogelijk waar voor uw geld. Elk jaar zijn er honderden klanten die helemaal tevreden zijn met onze eigen Amadeus pianobanken.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 10,0 kg
Kleur bruin
Opgesteld in Wezep nee
Productstatus Nieuw
Merk Amadeus
Garantie 3 jaar
Hoogte 46,0 cm
Breedte 33,0 cm
Diepte 55,0 cm
Maximale hoogte 56,0 cm
Artikelcode P042939