Herfstactie: ontvang €500 extra herfstvoordeel op alle Sebastian Steinwald piano's en vleugels!


Amadeus PL-200 YB pianolamp

Deze eenvoudige maar sierlijke LED pianolamp met maar liefst 15 LED's is een fijne toevoeging aan uw piano en nu zeer scherp geprijsd! Het licht van de lamp heeft een temperatuur van 5500 tot 6000 Kelvin.

Wanneer dit product op vaste stroom is aangesloten is de lichtsterkte optimaal en is de lichthoeveelheid in standen instelbaar. Op batterij is de lichtsterkte minder en zijn de lichtstanden niet instelbaar. 

Lees verder >
Slechts 1-2 werkdagen
€ 139,00
€ 89,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Ja, mogelijk
Hilversum Ja, opgesteld Ja, mogelijk

Meer informatie

Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Deze eenvoudige maar sierlijke LED pianolamp met maar liefst 15 LED's is een fijne toevoeging aan uw piano en nu zeer scherp geprijsd!

Door het prettige licht kunt u makkelijk uw bladmuziek aflezen. De verzwaarde voet zorgt er voor dat de lamp stevig op de piano rust en ver over uw bladmuziek kan hangen. De lamp is uitgevoerd in een mooie glanzende messing kleur, passend bij piano's met een messing beslag. De lamp werkt op zowel batterijen als netstroom. Hierdoor kunt u ook oefenen als er geen stopcontact in de buurt is! Een bijbehorende adapter wordt meegeleverd. De lichthoeveelheid is zelfs in 2 standen in te stellen. De kleurtemperatuur van de lamp is 5500 tot 6000 Kelvin.

Let op! De adapter is een voedingskabel en dus geen batterij-oplader. Het snoer is 2 meter lang.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum ja
Kleur goud
Opgesteld in Wezep nee
Productstatus Nieuw
Merk Amadeus
Garantie 3 jaar
Artikelcode P043087