Amadeus SSM-600 WH lessenaar

Deze standaard is prachtig vormgegeven en geschikt voor multifunctioneel gebruik.

Lees verder >
Slechts 1-2 werkdagen
€ 129,00
€ 89,00
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Deze prachtige Amadeus SSM600 lessenaar is een fraai vormgegeven meubelstuk met een staande voet. De witte kleur en het klassieke uiterlijk maken het tot erg gewilde standaard. De Amadeus lessenaar is vervaardigd uit massief beukenhout, waardoor het een egaal en stevig uitziende standaard is. Als muziekstandaard doet de SSM600 uitstekend dienst. Vooral voor instrumenten die u staand bespeeld, zoals een fluit of hobo, is de lessenaar geschikt. Maar u kunt de lessenaar ook heel goed gebruiken als een boekstandaard. Zo kunt u bijvoorbeeld uw fotoboek neerzetten op de standaard tijdens een ceremonie of bruiloft.

De maximale hoogte van de lessenaar is 125 cm, tegen een minimale hoogte van 88 cm. Breedte van lessenaar om boeken en bladmuziek op te zetten is 46,5 cm en diepte is 4 cm.

Omdat Oostendorp Muziek de lessenaar rechtstreeks importeert, kunnen wij de lessenaar voordelig aanbieden. Voor dergelijke accessoires betaalt u al snel het dubbele. Andere modellen die wij aanbieden zijn de SSM650, waarbij het bovenstuk niet volledig dicht is. De Amadeus SSM600 is ook nog verkrijgbaar in een walnoten uitvoering.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Verwachte Leverdatum 28 jun. 2020
Gewicht 5,5 kg
Kleur wit
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Amadeus
Garantie 3 jaar
Hoogte 114,0 cm
Breedte 32,5 cm
Diepte 51,5 cm
Artikelcode P000499