U bent van harte welkom: het liefst op afspraak | Hemelvaartsdag geopend 11.00 - 17.00

Amadeus VL-300 B vleugellamp

Uw kostbare vleugel verdient uiteraard niets minder dan een sierlijke vleugellamp. De Amadeus VL-300 vleugellamp is daarom een fijne aanvulling op uw instrument: met zijn eenvoudig verstelbare zwanenhals-constructie en de fijne, warme verlichting bent u verzekerd van jaren speelplezier. Met zijn minimalistische design weet deze vleugellamp menig hart te veroveren.

Let op: de vleugellamp is alleen te gebruiken met adapter. Deze wordt meegeleverd bij de lamp. 

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 139,00
€ 99,00
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Topkwaliteit vleugel verlichting voor een lage prijs: de Amadeus VL-300 vleugellamp!

Uw kostbare vleugel verdient uiteraard niets minder dan een sierlijke vleugellamp. De Amadeus VL-300 vleugel lamp is daarom een fijne aanvulling op uw instrument: met zijn eenvoudig verstelbare zwanenhals-constructie en de fijne, warme verlichting bent u verzekerd van jaren speelplezier. Met zijn minimalistische design weet deze vleugellamp menig hart te veroveren. 

Waarom investeren in een vleugellamp een goede keuze is...

Het prettige licht stelt u in staat om ook in donkere omgevingen uw bladmuziek op een fijne manier af te lezen. Uw ogen zullen namelijk minder snel vermoeid worden, waardoor u meer plezier ervaart tijdens het pianospelen. De klem die gebruikt wordt om de lamp vast te zetten op de lessenaar van uw vleugel beschikt over een beschermlaag van vilt, waardoor uw dierbare instrument absoluut niet beschadigd kan raken. De bijbehorende adapter wordt vanzelfsprekend meegeleverd.

Specificaties: De aan/uitschakelaar zit op het snoer. Van de lamp naar de schakelaar is 15cm. Dan zit er 180cm snoer tot de aansluiting naar de adapter. De adapter is vervolgens gelijk in het stopcontact aan te sluiten. Het warme licht van de lamp is afkomstig van LED-lampjes. Er is in deze vleugellamp gekozen voor LED-licht omdat deze erg duurzaam zijn en laag in stroomverbruik.

Vleugellamp simpel besteld

Bent u op zoek naar verlichting voor uw vleugel? Dan is de Amadeus VL-300 (pianolamp voor vleugel) verreweg de beste keuze. Mocht u beschikken over een digitale piano waar een normaal pianolampje niet op past, dan is deze Amadeus VL-300 pianolamp voor vleugel ook een ideale oplossing. U bestelt de Amadeus VL-300 gemakkelijk online!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Verwachte Leverdatum 15 jan. 2021
Kleur zwart
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Amadeus
Garantie 3 jaar
Artikelcode P042698