Amadeus VL-300 B digitale pianolamp / vleugellamp

Uw kostbare piano verdient uiteraard niets minder dan een sierlijke pianolamp. De Amadeus VL-300 pianolamp is daarom een fijne aanvulling op uw instrument: met zijn eenvoudig verstelbare zwanenhals-constructie en de fijne, warme verlichting bent u verzekerd van jaren speelplezier. Met zijn minimalistische design weet deze pianolamp menig hart te veroveren.

Let op: de pianolamp is alleen te gebruiken met adapter. Deze wordt meegeleverd bij de lamp. 

Lees verder >
Slechts 1-2 werkdagen
€ 149,00
€ 99,00
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Voor digitale piano's, vleugels en orgels

Deze pianolamp is bij uitstek geschikt voor de meeste digitale piano's en voor vleugels en orgels, instrumenten die een hoge lessenaar hebben. Een standaard pianolamp zet u neer op het pootje, deze pianolamp bevestigt u juist aan de lessenaar (zie fotogalerij). Hierdoor kunt u de pianolamp centraal plaatsen op uw instrument, zodat u er het meeste profijt van heeft.

Topkwaliteit pianolamp voor een lage prijs!

Uw kostbare piano verdient uiteraard niets minder dan een sierlijke pianolamp. De Amadeus VL-300 pianolamp is daarom een fijne aanvulling op uw instrument: met zijn eenvoudig verstelbare zwanenhals-constructie en de fijne, warme verlichting bent u verzekerd van jaren speelplezier. Met zijn minimalistische design weet deze pianolamp menig hart te veroveren. 

Waarom investeren in een pianolamp een goede keuze is...

Het prettige licht stelt u in staat om ook in donkere omgevingen uw bladmuziek op een fijne manier af te lezen. Uw ogen zullen namelijk minder snel vermoeid worden, waardoor u meer plezier ervaart tijdens het pianospelen. De klem die gebruikt wordt om de lamp vast te zetten op de lessenaar van uw vleugel beschikt over een beschermlaag van vilt, waardoor uw dierbare instrument absoluut niet beschadigd kan raken. De bijbehorende adapter wordt vanzelfsprekend meegeleverd.

Specificaties: De aan/uitschakelaar zit op het snoer. Van de lamp naar de schakelaar is 15cm. Dan zit er 180cm snoer tot de aansluiting naar de adapter. De adapter is vervolgens gelijk in het stopcontact aan te sluiten. Het warme licht van de lamp is afkomstig van LED-lampjes. Er is in deze pianolamp gekozen voor LED-licht omdat deze erg duurzaam zijn en laag in stroomverbruik.

Pianolamp simpel besteld

Bent u op zoek naar verlichting voor uw digitale piano met hoge lessenaar, vleugel of orgel? Dan is de Amadeus VL-300 verreweg de beste keuze. U bestelt deze pianolamp nu gemakkelijk online bij Oostendorp Muziek!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Kleur zwart
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Amadeus
Garantie 3 jaar
Artikelcode P042698