Amadeus VX8S actieve subwoofer

Ingebouwde speakers in instrumenten klinken vaak net niet optimaal. Zonder dat u het direct merkt vallen er soms wat frequenties weg uit het geluid en soms mist er diepte en warmte in het geluid. Als u de VX8s subwoofer aanschaft zult u hier nooit meer last van hebben, deze subwoofer geeft een levendig en vol geluid. 

Lees verder >
Uitverkocht

Meer Informatie

Ingebouwde speakers in instrumenten klinken vaak net niet optimaal. Zonder dat u het direct merkt vallen er soms wat frequenties weg uit het geluid en soms mist er diepte en warmte in het geluid. Als u de VX8s subwoofer aanschaft zult u hier nooit meer last van hebben, deze subwoofer geeft een levendig en vol geluid. De combinatie van de VX8s subwoofer met VX50, VX65 of VX80 speakers kunt u alle details in het geluid horen en kunt u zo nog meer genieten van uw instrument. De VX8s heeft een gemiddeld vermogen van 50W en is daarmee een heerlijk krachtige woofer die voor een extra diep, vol en warm geluid zorgt. Vergeet ook niet dat speakers en subwoofers zoals de VX8s ontzettend lang mee gaan; een investering in goede speakers is dus een zeer duurzame investering in meer speel-, en luisterplezier voor de rest van uw leven!

Spelen, luisteren en genieten

De VX8s is een actieve subwoofer: er zit een versterker ingebouwd zodat u geen losse versterker nodig heeft en de speaker direct op uw instrument kunt aansluiten. Op de VX8s kunt u naast het volume ook de crossover frequency zelf instellen. De VX8s heeft een stereo TRS en een stereo XLR input en via de output kunt u de bijbehorende VX50, VX65 of VX80 aansluiten. Met deze inputs kunt u niet alleen alle instrumenten aansluiten maar ook uw laptop, telefoon of tablet aansluiten om naar uw favoriete muziek te luisteren en deze opnieuw te ontdekken met de rijke details die de VX8s geeft.

Daarom kiest u voor de VX8s

  • RMS van 50W
  • 3 inputs: RCA (tulp), een gebalanceerde jack en een gebalanceerde XLR
  • Frequentierespons van 45 - 160 Hz
  • HF adjust knop
  • Ingebouwde versterker
  • Extra warm, vol en diep geluid waarmee u nog meer van uw instrument kunt genieten
  • Zeer duurzaam

Volledige set

Voor een optimaal geluid kunt u de VX8s combineren met een van de speakersets in de VX-lijn. U kunt kiezen uit de VX50 met 5 inch woofer, de VX65 met 6.5 inch woofer of de VX80 met 8 inch woofer. Hoe groter de speaker is, hoe beter het geluid, maar toch zijn alle speakers uitstekend te combineren met de VX8s subwoofer.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 11,9 kg
Kleur zwart
Opgesteld in de showroom ja
Productstatus Nieuw
Merk Amadeus
Garantie 3 jaar
Hoogte 30,0 cm
Breedte 30,0 cm
Diepte 30,0 cm
Artikelcode P043079