Amadeus VX50 actieve studio monitor

Met de VX50 speaker kunt u nu nog meer genieten van uw prachtige instrument, de frequentierespons van de VX50 is namelijk erg vlak; echt álle frequenties zijn goed hoorbaar en komen terug in het geluid. Een speaker bestaat uit een tweeter en een woofer zodat de hoge en lage tonen goed uitkomen. Met het gemiddelde vermogen van 15W van de tweeter en 35W van de woofer haalt u heldere, warme en krachtige speakers in huis. Vergeet ook niet dat speakers zoals de VX50 ontzettend lang mee gaan. Een investering in goede speakers is een zeer duurzame investering in meer speel-, en luisterplezier voor tientallen jaren.

Lees verder >
Slechts 1-2 werkdagen
€ 159,00
€ 140,00

Meer Informatie

Met een VX50 speaker kunt u nu nog meer genieten van uw prachtige instrument, de frequentierespons van de VX50 is namelijk erg vlak; echt álle frequenties zijn goed hoorbaar en komen terug in het geluid. Een speaker bestaat uit een tweeter en een woofer zodat de hoge en lage tonen goed uitkomen. Met het gemiddelde vermogen van 15W van de tweeter en 35W van de woofer haalt u een heldere, warme en krachtige speaker in huis. Vergeet ook niet dat speakers zoals de VX50 ontzettend lang mee gaan. Een investering in goede speakers is een zeer duurzame investering in meer speel-, en luisterplezier voor tientallen jaren. 

Spelen, luisteren en genieten

De VX50 is een actieve speaker: er zit een versterker ingebouwd zodat u geen losse versterker nodig heeft en de speaker direct op uw instrument kunt aansluiten. Ook handig: met de High Frequency Adjust knop kunt u hoge tonen verzwakken met 2 dB of versterken met 1 dB. De VX50 heeft 3 inputs: een RCA (tulp), een gebalanceerde jack en een gebalanceerde XLR. De jack en XLR input onderdrukken ruis voor een helder geluid. Met deze inputs kunt u niet alleen alle instrumenten aansluiten maar ook uw laptop, telefoon of tablet aansluiten om naar uw favoriete muziek te luisteren en deze opnieuw te ontdekken met de rijke details die de VX50 geeft.

Voor een gebalanceerde geluidservaring is het aan te raden om twee VX50 speakers aan te schaffen en eventueel een subwoofer zoals de VX8s te overwegen.

Daarom kiest u voor de VX50

  • RMS van 15W (tweeter) en 35W (woofer)
  • 3 inputs: RCA (tulp), een gebalanceerde jack en een gebalanceerde XLR
  • Frequentierespons van 53 Hz - 20 000 Hz
  • HF adjust knop
  • Ingebouwde versterker
  • Crossover frequency van 3 kHz
  • Warm, vol en diep geluid waarmee u nog meer van uw instrument kunt genieten
  • Zeer duurzaam

Volledige set

Bent u op zoek naar een nog warmer en dieper geluid dan heeft u meerdere mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld voor zijn grotere broer VX65 kiezen of voor de nog grotere VX80. Ook kunt u kiezen voor het aanschaffen van de VX8S, de krachtige bijbehorende subwoofer. Uiteraard geeft de combinatie met een subwoofer het allerbeste geluid, maar wanneer u geen ruimte heeft voor een subwoofer is de fullrange VX80 een uitstekend alternatief. Deze speaker beschikt namelijk over een woofer van 8 inch en heeft daarmee al veel kracht in zich voor een warm, compleet geluid.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 6,2 kg
Kleur zwart
Opgesteld in de showroom ja
Productstatus Nieuw
Merk Amadeus
Garantie 3 jaar
Hoogte 27,5 cm
Breedte 18,5 cm
Diepte 22,5 cm
Artikelcode P043078