page-loader-icon

Bose T8S Tonematch mixer

Een mixer van klein formaat met ontzettend veel mogelijkheden. Zo is de Bose T8S Tonematch mixer te omschrijven als het gaat om connectiviteit. De Bose T8S Tonematch mixer heeft maar liefst 8 XLR-combo aansluitingen, hiermee kunnen microfoons en instrumenten worden aangesloten op de mixer. Ook heeft de T8S 2 XLR-uitgangen.

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 899,00
€ 812,00
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Bose T8S Tonematch mixer

De Bose T8S Tonematch mixer zorgt voor maximale controle over je muziek. De Bose T8S Tonematch mixer heeft een 8-kanaals interface. Met de Bose T8S Tonematch mixer kunt u allerlei effecten toepassen op uw muziek, zoals reverb, tremolo, chorus en delay, DSP en meer. Het geluid van deze mixer van ontzettend hoog niveau. Dit wordt verzorgd door de ingebouwde Tonematch-verwerker, die zorgt ervoor dat uw optreden altijd mooi klinkt. De Bose T8S Tonematch mixer heeft daarnaast een uitzonderlijk goede connectiviteit. Ondanks dat de Bose T8S Tonematch zulke uitgebreide functies heeft, is de interface zo duidelijk vormgegeven dat deze mixer geschikt is voor zowel beginner als professional.

Geweldige audioverwerking

De Bose T8S Tonematch mixer heeft de beschikking over actuele effecten van studiokwaliteit. Daarnaast zorgt ook de digitale audioverwerker voor een geluid van ontzettend hoge kwaliteit. Wanneer de Bose T8S Tonematch mixer wordt verbonden met Bose L1 en F1 systemen is er een volledige toonoptimalisatie, dat wil zeggen dat de klanken van ongeëvenaarde kwaliteit zullen zijn.

Connectiviteit

Een mixer van klein formaat met ontzettend veel mogelijkheden. Zo is de Bose T8S Tonematch mixer te omschrijven als het gaat om connectiviteit. De Bose T8S Tonematch mixer heeft maar liefst 8 XLR-combo aansluitingen, hiermee kunnen microfoons en instrumenten worden aangesloten op de mixer. Ook heeft de T8S 2 XLR-uitgangen. Daarnaast heeft de Bose T8S Tonematch mixer 2 verschillende aux-ingangen en 4 verschillende aux sends. Ook zijn er nog aanwezig: 2 ToneMatch-uitgangen voor digitale audio, USB-a en -b poort en een hoofdtelefoonaansluiting. Verder zijn er nog gebalanceerde stereo-uitgangen en ¼" TRS-uitgangen. De mogelijkheden met deze mixer zijn dus bijna onbegrensd.

Handig in gebruik

De interface van de Bose T8S Tonematch mixer is intuïtief vormgegeven en daardoor makkelijk in gebruik. Aangezien deze mixer slechts 1,9 kg weegt, is hij ontzettend gemakkelijk mee te nemen naar optredens. Wat voor optredens extra handig is, is dat de Bose T8S Tonematch mixer verlichte tactiele bedieningselementen heeft, waardoor zelfs in omstandigheden met weinig licht de knopjes te zien zijn. Verder heeft de mixer een magnetische beschermkap om te voorkomen dat hij beschadigt. Ook heeft de Bose T8S Tonematch mixer de mogelijkheid om op een statief gezet te worden, zodat u uw mixer altijd binnen bereik heeft.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 1,90 kg
Kleur zwart
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Bose
Garantie 3 jaar
Hoogte 8,30 cm
Breedte 31,10 cm
Diepte 21,40 cm
Artikelcode P043162