page-loader-icon

Clavia Nord Electro 5 HP

Neem contact op voor de levertijd.
Clavia Nord Electro 5 HP is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >

Meer Informatie

De Nord Electro 5 is gepresenteerd en heeft weer genoeg veranderingen ondergaan ten opzichte van zijn voorganger; de Electro 4.

Wat dacht u bijvoorbeeld van de mogelijkheid om het toetsenbord te splitsen en verschillende lagen van te creëren. Een groot voordeel ten opzichte van zijn voorganger is het grotere LED display en een herontworpen Program sectie.

Orgel

De Nord Electro 5 HP heeft LED balken als digitale drawbars. Naast de indrukwekkende B3 klanken heeft de Electro 5 ook de bekende Farfisa Compact Deluxe en Vox Continental orgel modellen in huis. 

Piano

Alle modellen van de Electro 5 serie hebben een 1GB Piano Sample geheugen waarmee je nog meer uniek gesamplede akoestische en elektrische piano's kan spelen. Met de Sympathetic String Resonance brengt Clavia Nord een ongekende graad van realisme in je pianoklanken. De Nord Piano Library staat boordevol gratis pianoklanken die allemaal te downloaden zijn. De Nord Electro 5 heeft een geweldig draagbaar gewogen Hammer Action Klavier aan boord. Perfect voor een subtiel pianospel maar ook nog toegankelijk voor orgelspelers. 

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 11,40 kg
Kleur rood
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Clavia
Garantie 3 jaar
Hoogte 12,10 cm
Breedte 107,40 cm
Diepte 34,40 cm
Artikelcode P042038