Yamaha Clavinova CSP-150 WH digitale piano

Dit top-instrument bevat naast een zéér rijke pianoklank ook een fantastisch klavier van Yamaha, waardoor het bespelen van de Yamaha CSP-150 absoluut een fijne ervaring is. De Yamaha Clavinova CSP piano is de eerste digitale piano die volledig via een tablet wordt aangestuurd. Dit instrument is hierdoor super makkelijk te bedienen en kent oneindig veel mogelijkheden in combinatie met de Smart Pianist App. Hierdoor gaat er een wereld open aan klanken, styles en effecten! Bij de aankoop van deze digitale Yamaha piano krijgt u 3 maanden gratis Flowkey Premium van Yamaha. Flowkey is een populaire pianoapp om piano mee te leren spelen. 

Lees verder >
€ 2.019,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Ja, opgesteld Thuisbezorging

> Meer informatie

Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Op zoek naar een digitale piano, die authentieke details van een echte akoestische vleugel perfect reproduceert en ongekende digitale mogelijkheden bevat? Dan is de Yamaha Clavinova CSP-150 digitale piano absoluut een kandidaat! Dit top-instrument bevat naast een zéér rijke pianoklank ook een fantastisch klavier van Yamaha, waardoor het bespelen van de Yamaha CSP-150 absoluut een fijne ervaring is. De Yamaha Clavinova CSP piano is de eerste digitale piano die volledig via een tablet wordt aangestuurd. Dit instrument is hierdoor super makkelijk te bedienen en kent oneindig veel mogelijkheden in combinatie met de Smart Pianist App. Hierdoor gaat er een wereld open aan klanken, styles en effecten!

Zet uw favoriete nummers om in bladmuziek en speel mee!

De Clavinova CSP-serie biedt u als pianist een ongelofelijk scala aan functies. De speciale CSP-app analyseert de muziek die u wilt afspelen en creëert de bladmuziek voor u. Heeft u altijd al mee willen spelen met uw favoriete muziek? De Clavinova CSP piano gaat u hierbij helpen! De Smart Pianist App scant uw muziekbibliotheek en zet deze om naar akkoordenschema’s en laat via de ‘Stream light’ functie de toetsen oplichten die gespeeld moeten worden. Piano spelen was nog nooit zo eenvoudig!

Hoe gaat dit in z’n werk?

  • Kies een willekeurig audio nummer.
  • Laad het nummer in de Smart Pianist App en klik op de “Audio to Score” functie. De app zal nu het nummer analyseren en omzetten naar bladmuziek, zodat u dit vanaf uw instrument mee kunt spelen.
  • Volg de verlichte toetsen en uw favoriete muziekstuk mee.

Virtual Resonance Modeling en Binaural sampling

Het van oudsher in akoestische instrumenten gespecialiseerde merk heeft VRM zó weten te optimaliseren, dat deze elk detail, van String Resonance tot Cabinet Resonance, tot in de puntjes weet na te bootsen. De klankbeleving is zó optimaal, dat het voelt alsof u een heuse akoestische vleugel bespeelt. Spelen met een hoofdtelefoon wordt nog fijner door de binaural samples van de Yamaha CFX. Deze speciaal ontwikkelde pianoklank creëert een nieuwe dimensie in de hoofdtelefoonbeleving door de natuurlijke wijze van opnemen.

Grote verscheidenheid aan klanken, styles en effecten

Naast de Smart Pianist App biedt de CSP Clavinova een grote verscheidenheid aan klanken, styles en effecten. Met zo’n 692 klanken en de daarbij in te stellen split- en layerfuncties, 470 styles en 403 songs kun je elke muziekstijl produceren. Van beginner tot gevorderde performer biedt deze pianoserie nieuwe inspiratie voor uw pianospel! Met behulp van de zogenoemde Vocal Harmony functie behoort meerstemmige zang ook tot de mogelijkheden! Kortom: een veelzijdige alleskunner waarvan een winkelbezoek zeker de moeite waard is!

Dáárom kiest u voor de Yamaha CSP 150

  • Klassiek design
  • Ongekende mogelijkheden in combinatie met Smart Pianist App
  • Samples van de Yamaha CFX & Bösendorfer Imperial concertvleugels
  • Binaural sampling voor ultieme speelbeleving met hoofdtelefoon
  • 30W versterking
  • Graded Hammer 3X-klavier met synthetisch ivoor en escapement (zéér realistisch!)

De CSP-serie bestaat uit 2 modellen. De Yamaha CSP-150 en de CSP-170 en zijn beide leverbaar in de kleuren zwart mat, zwart hoogglans en wit. De CSP-170, in tegenstelling tot de CSP-150, over het zogenaamde Natural Wood X klavier. Dit klavier is gemaakt van echt hout en zorgt daardoor voor meer dynamiek in uw spel. De CSP-170 is dus zeker een aanrader om te bekijken!

Flowkey Premium

Bij de aankoop van dit Yamaha instrument kunt u 3 maanden gratis Flowkey Premium van Yamaha krijgen. Met de Yamaha Flowkey app heeft u de mogelijkheid piano te leren op uw eigen tempo en uw favoriete liedjes te leren. 

De app beschikt over een grote catalogus aan interactieve liedjes, cursussen en tutorials. Hierbij krijgt u directe feedback over uw pianospel en wordt u vooruit geholpen. De app is ideaal voor beginners maar ook zeker geschikt voor herbeginners en gevorderden. Registreer uw product op de Yamaha website en u ontvangt uw Flowkey-voucher.

Yamaha premium service

Als extra optie kunt u kiezen voor de Yamaha premium service, voor een meerprijs van 200 euro betekent dit: transport aan huis, installatie en verwijderen van verpakking.

Algemene voorwaarden Yamaha

U kunt hier de algemene voorwaarden lezen van Yamaha. Daarnaast kunt u dit bestand openen voor meer informatie over gegevensbescherming van Yamaha.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum ja
Meegeleverde accessoires handleiding, adapter, Online Member Product Registration
Gewicht 58,0 kg
Diepte 45,6 cm
Breedte 141,2 cm
Hoogte 104,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep ja
Merk Yamaha
Garantie 5 jaar
Kleur wit
Polyfonie 256
Opslag Intern, USB
Aansluitingen 2x Hoofdtelefoon, Microfoon, MIDI I/O/THRU, AUX IN Stereo Mini, AUX OUT, (L/L+R, R), Pedaal, USB to
USB-audio ja
Effecten Reverb (58 presets), Vocal Harmony (44 presets), Master EQ (5 presets + gebruikers), Intelligent Aco
Omschrijving klanken 692 Voices + 29 Drum / SFX Kits
Aantal klanken 621
Aantal toetsen 88
Toongenerator CFX Binaural sampling, Improved VRM and Bösendorfer Imperial piano
Vermogen 2 x 30W
Ingebouwde speakers ja
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P044660