Banner Marc aanpassingen Henk v4 klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 21:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Amadeus D-300 PE digitale piano (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Amadeus D-300 PE digitale piano (tweedehands)

De Amadeus D-300 PE digitale piano (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Amadeus D-300 PE digitale piano

Andere producten van Amadeus

Lees meer over de Amadeus D-300 PE digitale piano (tweedehands)

Amadeus D300 PE - stijlvol en betaalbaar

Zoekt u een goede digitale piano (zwart hoogglans) met een realistische pianoklank, een stijlvol uiterlijk en uiterst betaalbaar? Dan is de Amadeus D300 piano echt iets voor u. Deze fraaie digitale piano, boordevol mogelijkheden, heeft een mooi en vol pianogeluid wat uniek is in deze prijsklasse. Amadeus is een van onze huismerken en is voortgekomen uit onze expertise. De combinatie van ruim 35 jaar ervaring en eigen productie, zorgen ervoor dat u voor een zeer vriendelijke prijs een prachtige digitale piano kunt aanschaffen.

88 aanslaggevoelige toetsen

Het klavier heeft 88 toetsen, net zo veel als bij een echte piano. Ook zijn de toetsen aanslaggevoelig. Hierdoor kunt u met gevoel spelen en veel dynamische verschillen maken in uw spel. Dynamiek en techniek leert u perfect aan, omdat de toetsen ook nog eens gewogen zijn. Dit betekent dat deze piano ook aanvoelt als een akoestische piano.

USB stick met MP3 functie

De Amadeus D300 digitale piano beschikt over een USB to device aansluiting met een MP3 functie. Hiermee heeft u de mogelijkheid om niet alleen uw favoriete muziek af te spelen op de piano, maar u kunt ook met uw muziek meespelen. U kunt zelfs uw eigen MP3 opnames maken op de Amadeus D300 piano! U kunt dan uw pianomuziek delen met uw vrienden, of u maakt uw eigen CD. Een super interessante en unieke functie in deze prijsklasse!

Voordelen van deze digitale piano

  • volle klank
  • zwart hoogglans meubel
  • keyboardfunctionaliteit
  • dubbele hoofdtelefoonuitgang
  • line-out voor eventuele extra versterking
  • USB-aansluiting

Velen gingen u voor

Al ruim tweeduizend klanten hebben wij blij mogen maken met onze eigen pianomerken. Laat u overtuigen door de prijs-kwaliteitsverhouding van de Amadeus D300 en haal daarmee een prachtige digitale piano tegen een scherpe prijs in huis. 

Meer informatie

Voor meer informatie over de Amadeus D300 kunt u hier de handleiding gratis downloaden. Uiteraard nodigen wij u van harte uit om naar de showroom te komen om de D300 te beluisteren en te bespelen. 

Youtube video’s

De opname kan afwijken van de werkelijke klank van de Amadeus D-300 PE digitale piano (tweedehands).

Audio fragmenten

Amadeus D-300 PE digitale piano (tweedehands) - Algemene demo 1

Amadeus D-300 PE digitale piano (tweedehands) - Algemene demo 2

Amadeus D-300 PE digitale piano (tweedehands) - Epiano

Amadeus D-300 PE digitale piano (tweedehands) - Kerkorgel

Amadeus D-300 PE digitale piano (tweedehands) - Piano en strings

Amadeus D-300 PE digitale piano (tweedehands) - Piano en synth

Amadeus D-300 PE digitale piano (tweedehands) - Poporgel

In sommige gevallen zijn deze geluidsfragmenten direct via de output van het instrument, zonder de akoestiek van de ruimte. Daarbij is de geluidskwaliteit afhankelijk van de speakers die u gebruikt bij uw computer. De klank van het instrument in een kamer kan dus afwijken, daarom nodigen we u graag uit om het instrument in onze winkel te komen beluisteren.

4.7/51918
499.00Digitale PianoDiscontinuedOostendorp Muziek