Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Kawai CN 37 B digitale piano (b-stock)

Muziekcentrum Oostendorp Kawai CN 37 B digitale piano (b-stock)

De Kawai CN 37 B digitale piano (b-stock) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Kawai CN 37 B digitale piano

Andere producten van Kawai

Lees meer over de Kawai CN 37 B digitale piano (b-stock)

Kawai CN37 digitale piano zwart

Op zoek naar een digitale piano met een zeer natuurgetrouwe klank én de mogelijkheid om deze naar eigen wens aan te passen? Dan is de Kawai CN37 digitale piano een zeer geschikt instrument voor u! Dit prachtige instrument weet elke gespeelde noot een eigen, uniek karakter mee te geven. Elke nuance wordt zorgvuldig weergegeven.

Betere klankopwekking, meer geluiden en talloze effecten

Bijzonder aan deze Kawai digitale piano is dat deze nu ook beschikt over dezelfde Harmonic Imaging-technologie als zijn grotere broertjes. Daarnaast zijn er in de Kawai CN37 ook meer klanken en effecten verwerkt, zodat u nóg meer variatie kunt aanbrengen in uw pianospel.

Bluetooth(™) en het nieuwe Spatial Headphone Sound

Nieuw ten opzichte van zijn voorganger, de Kawai CN35 digitale piano, is dat de Kawai CN37 digitale piano ook over Bluetooth(™)-mogelijkheid beschikt. Dit opent een wereld aan nieuwe mogelijkheden: u kunt bijvoorbeeld uw bladmuziek automatisch laten afstemmen op gespeelde noten! Een andere noemenswaardige functie is het nieuwe Spatial Headphone Sound-systeem. Dit systeem voegt extra ‘diepte’ toe aan geluid via hoofdtelefoons, zodat spelen met een hoofdtelefoon nog plezieriger wordt.

Op zoek naar een digitale piano met een rijke, sprankelende klank en een fantastisch aanslag, maar wilt u ook de mogelijkheid hebben om uw klank naar smaak aan te passen? Dan is de Kawai CN37 digitale piano zeker een aanrader!

4.7/51918
1450.00Digitale PianoDiscontinuedOostendorp Muziek