Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Roland KF-7 digitale piano (tweedehands)

-10%
Muziekcentrum Oostendorp Roland KF-7 digitale piano (tweedehands)

De Roland KF-7 digitale piano (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Roland KF-7 digitale piano

Andere producten van Roland

Lees meer over de Roland KF-7 digitale piano (tweedehands)

Zoekt u een portable digitale piano maar wel met extra mogelijkheden? Deze Roland KF-7 is wat u zoekt. Een draagbare piano met zoveel mogelijkheden is behoorlijk zeldzaam. De functies en pianoklank zijn gebaseerd op het topmodel digitale piano van Roland, de KR7. Ook de speakers, versterker en het klavier zijn van de beste kwaliteit. Tweedehands is de piano erg aantrekkelijk. Dit exemplaar is zuinig mee omgegaan, want er zit namelijk praktisch geen krasje op.

Mooie functies zoals pianospelen met orkestbegeleiding is mogelijk met één druk op de knop. Dit houdt in dat overal op het klavier de akkoorden worden herkend die u speelt en dat de begeleiding zich daar automatisch op aanpast. U hoeft dus alleen maar te spelen en de begeleiding volgt u vanzelf. En dit is behoorlijk geavanceerd, want het is namelijk zo dat wanneer u links op het toetsenbord een andere grondtoon speelt dan het akkoord in uw rechterhand, dat de begeleiding dit ook herkent en de baspartij. De begeleiding past zich dan aan op de grondtoon. Hoe fantastisch dat klinkt, laten we u graag horen. Maar u kunt het natuurlijk ook zelf ervaren door er op te komen spelen. We leggen het met alle plezier uit.

Alle functies van een topmodel keyboard zitten ook op de KF-7. Zoals het aansluiten van een microfoon en de bijbehorende effecten die ingesteld kunnen worden. Of wilt u meerstemmig meezingen? Deze KF-7 voegt de andere stemmen toe op basis van het akkoord dat je speelt op je toetsen. Het resultaat is dat u met alleen uw eigen stem complete vocale harmonieën creëert.

U kunt ook meespelen met bladmuziek vanaf het display. Er zijn veel songs ingeprogrammeerd en u kunt hierbij de rechterhandpartij uitschakelen en die zelf meespelen. Of de linkerhandpartij, of beiden als u al wat beter kunt pianospelen. En als het u te snel gaat, dan zet u het tempo gewoon omlaag. Op de achtergrond heeft u er zelfs een hele orkestbegeleiding bij. Dit is echt een leuke en laagdrempelige manier om beter te leren pianospelen. De songs zijn op alle niveaus beschikbaar.

Natuurlijk kan er ook een hoofdtelefoon op aangesloten worden. Over aansluitingen gesproken; de KF7 is voorzien van alle mogelijke aansluitingen. Niet alleen midi en een output (waarmee u de piano op externe speakers aan kunt sluiten), maar ook een input, waarmee u uw telefoon kunt aansluiten en muziek via uw smartphone kunt afspelen over de speakers van de piano.

U kunt op de Roland KF7 digitale piano kiezen tussen heel veel klanken en styles. Alles is eenvoudig toegankelijk via het grote TFT touch display. Er is veel geïnvesteerd in bedieningsgemak. Het voordeel van een topmodel is dat nergens op bezuinigd is bij de ontwikkeling en de productie. Dat dit instrument een tweedehands digitale piano is, moet niet een reden zijn om u tegen te houden om dit instrument aan te schaffen. De kwaliteit is degelijk zoals we van Roland gewend zijn en Roland kan gewoon onderdelen leveren mochten deze wel vervangen moeten worden in de toekomst. 

Deze KF-7 levert de pianist die graag iets meer wil dan enkel pianospelen veel inspiratie en speelplezier op. U bent van harte welkom om deze zelf uit te komen proberen!

4.7/51918
1375.00Digitale PianoDiscontinuedOostendorp Muziek