Entrada HPN-10 hoofdtelefoon

De Entrada HPN-10 is een hoofdtelefoon die speciaal ontwikkeld is voor gebruik bij een muziekinstrument. Dit hebben wij van Oostendorp Muziek samen gedaan met de fabrikant, zodat u een hoofdtelefoon heeft die aan al uw wensen voldoet.

Lees verder >
Slechts 1-2 werkdagen
€ 69,95
€ 49,95
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Ja, mogelijk
Hilversum Andere uitvoering Thuisbezorging

> Meer informatie

Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Entrada HPN-10: Hoofdtelefoon met beste prijs-kwaliteitsverhouding!

De Entrada HPN-10 is een hoofdtelefoon die speciaal ontwikkeld is voor gebruik bij een muziekinstrument. Dit hebben wij van Oostendorp Muziek samen gedaan met de fabrikant, zodat u een hoofdtelefoon heeft die aan al uw wensen voldoet. Omdat wij deze hoofdtelefoon rechtstreeks bij de fabrikant vandaan halen, kunnen wij ze aanbieden voor een scherpe prijs. Hoofdtelefoons van andere merken met een vergelijkbare prijs zijn dan ook vrijwel altijd van minder goede kwaliteit dan deze Entrada HPN-10. De hoofdtelefoon kan natuurlijk ook gebruikt worden om muziek te luisteren of andere dingen te doen.

Ontwerp

De HPN-10 is uitgerust met leren hoofdkussens, waardoor de hoofdtelefoon nog lekkerder op uw oren zit. Beide oorkleppen kunnen 25 graden naar rechts en links draaien, waardoor ze op elk hoofd goed zullen passen. Ook is er de mogelijkheid om deze 180 graden naar buiten te draaien, zodat u ook tijdens het spelen op uw omgeving kunt letten. Wilt u juist geen last hebben van omgevingsgeluiden? Deze Entrada heeft een gesloten ontwerp, waardoor u weinig tot geen omgevingsgeluid heeft!

Geluid

Om het geluid van uw instrument zo goed mogelijk weer te geven heeft deze hoofdtelefoon een mooi helder en natuurlijk geluid. Door de 50mm neodymium magneet heeft deze on-ear monitor een diepe bas, heldere middentonen en uitstekende hoge tonen. Kortom een fantastische hoofdtelefoon voor een bijzonder lage prijs, die nóg lager wordt als u bij ons een instrument koopt.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 0,2 kg
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Entrada
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Draadloos nee
Type hoofdtelefoon gesloten
Regelaar volume en/of bass nee
Type connector 3,5 mm met verloopplug 6,3 mm
Ruisonderdrukking nee
Artikelcode P042720