page-loader-icon

Johannus Classic 250 met LiveReverb blank eiken

orgelactie

De Johannus Classic 250 met LIVEreverb. Met deze techniek is de digitale orgelwereld nog een stap dichterbij het authentieke kerkorgel.

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
€ 10.590,00
Afspraak Maken
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

De Johannus Classic 250 is een nieuw klassiek van Johannus Orgels. Dit orgel is het kleine broertje van de Johannus Classic 350 en toch uitermate geschikt voor de organist die veel van een orgel verwacht. Met 36 stemmen in 4 stijlen en 4 supersolo's haalt u een prachtig instrument in huis.

Chique orgelkast

In vele opzichten is de Johannus Classic een prachtig meubel, gemaakt van hoogwaardige producten. De chique kast oogt massief en ademt met zijn strakke en rustige vormgeving een moderne sfeer. Toch roept het orgel ook een klassieke en ambachtelijke sfeer op. Het verfijnde profiel van de zijpanelen maakt het geheel af.

'Uitstekende' speeltafel

Bijzonder aan de Johannus Classic 250 is dat de speeltafel een klein stukje uitsteekt. Dat lijkt op het eerste gezicht een detail, maar tijdens het bespelen van de Classic zult u merken wat voor invloed deze wijziging heeft. U krijgt hierdoor het gevoel achter een kerkorgel te zitten. Een innovatie op huiskamerorgelgebied.

Klankkwaliteit

Met de orgelklanken van Johannus zit u altijd goed. De kwaliteit is in de loop van de jaren verbeterd, opnieuw ontworpen en uitgedacht. Dat zorgt ervoor dat u met dit Johannus orgel een onvergetelijke pijporgelervaring in huis haalt. Bovendien kunt u bij de Classic 250 uw positie bepalen ten opzichte van het orgel. Vindt u het directe geluid dat de organist hoort prachtig? Of heeft u liever het geluid dat een bezoeker hoort voor, of achter in de kerk. Bij de Classic 250 kunt u dit allemaal zelf bepalen.

Wilt u een orgel met meer stemmen of een extra klavier? Dan is de Classic 350 echt wat voor u. Oostendorp Muziek heeft als officiële Johannusdealer ook de specialistische kennis van dit orgel in huis. U bent dus van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie of thee dit (of een ander) orgel te beluisteren en te bespelen.

Extra toevoeging

Aan deze Classic 250 heeft Johannus wat extra’s toegevoegd, namelijk LIVEreverb. Hiermee haalt u 12 galmen van bekende kathedralen in huis. Ga van Oslo naar Parijs, en daarna door naar Amsterdam in een handomdraai.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Diepte 99,00 cm
Breedte 137,50 cm
Hoogte 139,50 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Johannus
Garantie 3 jaar
Kleur bruin
Aantal zwelpedalen 2
Aantal stemmen 36
Aantal intonaties 4,00
Afsluitbaar nee
Trekregisters nee
Bank meegeleverd ja
Klavier kunststof toets, kunststof keychannel
Aantal manualen 2
Aansluitingen MIDI (IN, MOD-out, SEQ-out), Aux in/out, hoofdtelefoon
Vermogen 6 x 80W + 1 x 170W
Artikelcode P042322