SALE tot wel 30% korting


Kawai CA 49 W digitale piano

Deze Kawai digitale piano bruist van de muzikale mogelijkheden! De CA49 zit vol prachtige concertklanken, muzikale uitstapjes naar diverse instrumenten en een prachtige geluidsvoorziening voor de overdracht van een akoestische beleving. En de geïntegreerde lesfunctie en bijzondere Virtual Technician maken deze digitale piano helemaal af!

 

Lees verder >
Uitverkocht
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Beschikbare Varianten
beleef
Kawai CA 49 W digitale piano
Bekijk de video

Meer Informatie

Kawai klanken in de CA49

Deze Kawai digitale piano bevat prachtige vleugelklanken van twee geprezen concertvleugels: het speciale geluid van  de Kawai EX en de Shigery Kawai SK-EX, die wereldwijde geroemd wordt vanwege zijn tonale helderheid, De samples van deze twee vleugels zijn gedetailleerd vastgelegd. U kunt zich volledig uiten met het groot dynamische bereik van deze vleugelsamples!

Daarnaast heeft de CA49 digitale piano 19 additionele klanken van verschillende instrumenten, zoals een orgel, gitaar, en strijkers. 

Controle met de Virtual Technician

De Virtual Technician is een functie in deze Kawai digitale piano die u controle geeft over de pianoklanken. Denk hierbij aan het bijstellen van de invloed die de resonantie, de snaren, de hamers en de pedalen hebben op uw muziek!

Liedjes leren met de lesfunctie

De Kawai CA49 digitale piano heeft een geïntegreerde lesfunctie waarmee u op eigen tempo titels kunt oefenen en opnemen. Ook de Alfred Piano-cursus is inbegrepen. En speciaal voor onderwijs door een pianoleraar is er een modus die het toetsenbord verdeelt en waarbij docent en student in hetzelfde octaaf spelen.

Optimalisatie van akoestische touch

De CA49 is een op en top digitale piano, mét aspecten die we van een akoestische piano zo ontzettend waarderen. Zo zijn alle 88 toetsen zijn gemaakt van lange houten delen. De witte toetsen hebben een Ivory Touch oppervlakte voor optimale controle. Het klavier heeft gewogen hamers, contragewichten in de bas en drukpuntsimulatie en een drievoudig sensorsysteem. Al deze eigenschappen samen resulteren in een prettige aanslag, optimale repetitie en spelcontrole.

Optimalisatie van akoestisch geluid

Daarnaast heeft deze CA49 digitale piano de speciale Spatial Headphone Sound (SHS). Hiermee krijgen de klanken van de akoestische piano via de hoofdtelefoon een mooie, ruimtelijke diepte. Dit is ook voor lange pianosessies erg prettig!

Bovendien zorgt het Premium Audio Technology geluidssysteem voor een nog duidelijker en krachtiger geluid. Het komt de dynamiek en puurheid van het geluid absoluut ten goede!

Punten op de i

Als finishing touch heeft de Kawai CA49 digitale piano een led-display waarmee u gemakkelijk navigeert, een buigbare lessenaar die u ook helemaal plat kunt leggen en een pedalenset die gelijk gemaakt is aan die van de concertvleugel Shigeru Kawai SK-EX.

Kawai CA49 zelf beleven?

De Kawai CA49 is een veelzijdige digitale piano. Wilt u samen muziek maken? Bestel de Kawai nu gemakkelijk en snel online bij Oostendorp Muziek!

Bekijk hier ons volledige aanbod aan digitale piano's. 

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Meegeleverde accessoires handleiding (Engels, Nederlands alleen digitaal), netsnoer, bladmuziek Classical Piano Collection en Finger Exercises
Gewicht 59,0 kg
Diepte 46,0 cm
Breedte 136,0 cm
Hoogte 91,5 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Kawai
Garantie 5 jaar
Kleur wit
Polyfonie 192
Opslag Intern
Aansluitingen MIDI (IN/OUT), Hoofdtelefoon (2x) (SHS), Bluetooth MIDI, USB to Host
USB-audio nee
Opnamefunctie MIDI
Effecten Reverb 6 types
Aantal klanken 19
Aantal toetsen 88
Toongenerator Progressive Harmonic Imaging™, 88-toetsen sampling
Vermogen 2 x 20W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display OLED
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P043865