page-loader-icon

Kawai CA 67 W digitale piano

Neem contact op voor de levertijd.
Kawai CA 67 W digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
€ 2.683,00
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Met de Kawai CA67 W haalt u de klanken van de gerenommeerde concertvleugel "Shigeru Kawai EX" en de legendarische Kawai "EX" alsmede het 2 meter lange model "Shigeru Kawai SK-5" in huis. Bespeel deze vleugels op het eersteklas Grand Feel II klavier met houten toetsen en beleef de natuurlijke sound via het nieuw ontwikkelde luidsprekersysteem of via de nieuwe SHS koptelefoon technologie.

De CA67 is met het nieuwe Grand Feel II mechaniek met houten toetsen uitgerust, dat - dankzij de meer dan 85-jarige ervaring van Kawai in de pianobouw - een buitengewoon realistisch speelgevoel mogelijk maakt. De lengte van de toetsen van het nieuwe Grand Feel II en van het Grand Feel klavier (van de voorkant van de toets tot aan de pen van de waagbalk) is langer dan bij iedere andere digitale piano. Alle achtentachtig zwarte en witte toetsen zijn compleet van lange houten delen vervaardigd. Net als bij een vleugel beweegt iedere toets zich zacht op een waagbalk. Bij de aanslag van een toets wordt, zoals bij het originele instrument, een hamer met gewicht omhoog bewogen. Bovendien zorgt het 3-voudige sensor systeem voor een optimale repetitie en spelcontrole. De toetsen met gegradueerd gewicht laten een echt vleugelgevoel ontstaan. Bovendien zijn in het voorste gedeelte van iedere toets van het Grand Feel II klavier gewichten ingebouwd, opdat een nog betere balans tussen een geprononceerd fortissimo zonder moe te worden en een perfecte controle in het pianissimo mogelijk is. Bovendien is het Grand Feel II klavier met een drukpuntsimulatie uitgerust, die voor een perfecte controle bij het pianissimo spel zorgt. 

Luidsprekersysteem en SHS koptelefoon sound

De uitstekende klanken van de CA67 worden via een versterkersysteem met 6 luidsprekers en 2 x 50 Watt weergegeven: naar boven stralen 2 luidsprekers voor midden- en hoge frequenties uit, in de richting van de speler wijzen bovendien twee luidsprekers voor hoge frequenties. Bovendien geven onder de speeltafel 2 luidsprekers voor lage en midden- frequenties de bassen weer.Voor het spelen met koptelefoon biedt de CA67 verschillende aanpassingsmogelijkheden. De nieuwe "Spartial-Headphone-Sound" (SHS) technologie maakt een meer ruimtelijk luisteren via koptelefoon mogelijk, de hoogwaardige koptelefoonversterker biedt de hoogste klankkwaliteit en men kan zelfs het gebruikte koptelefoontype instellen om de klank aan open, half open, gesloten resp. In-Ear-koptelefoons aan te passen. Hierdoor kunt u zelfs langere tijd luisteren zonder moe te worden. 

USB to Device functionaliteit met MP3/WAV opname en weergave

De CA67 is met USB aansluitingen uitgerust, die u niet alleen de mogelijkheid bieden tot het uitwisselen van MIDI gegevens met een aangesloten computer. U kunt bijvoorbeeld ook gegevens direct op een USB geheugenmedium opslaan of van een geheugenmedium direct in het instrument laden. Deze USB to Device functionaliteit maakt het opslaan mogelijk van registratieplaatsen en songs.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires handleiding (Engels, Nederlands alleen digitaal), netsnoer
Gewicht 76,00 kg
Diepte 45,50 cm
Breedte 145,50 cm
Hoogte 92,50 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Kawai
Garantie 5 jaar
Kleur wit
Polyfonie 256,00
Aansluitingen LINE IN (Mini-stereo-jackplug), LINE IN niveau instelbaar, LINE OUT (L/MONO, R), LINE OUT regelaar,
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI en audio
Effecten Stereo Delay, Ping Delay, Triple Delay, Chorus, Classic Chorus, Tremolo, Classic Tremolo, Auto Pan,
Aantal klanken 60,00
Aantal toetsen 88
Toongenerator Harmonic Imaging™ XL (HI-XL), 88 toetsen sampling, Vleugels: Shigeru Kawai EX, Kawai EX, SK-5
Vermogen 2 x 50W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display LCD monochroom
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P042034
Alternatieven in deze prijsklasse