page-loader-icon

Kawai CA 97 R digitale piano

Neem contact op voor de levertijd.
Kawai CA 97 R digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Grand Feel II mechaniek met drukpuntsimulatie

De CA97 SB is met het nieuwe Grand Feel II mechaniek met houten toetsen uitgerust, dat - dankzij de meer dan 85-jarige ervaring van Kawai in de pianobouw - een buitengewoon realistisch speelgevoel mogelijk maakt. De lengte van de toetsen van het nieuwe Grand Feel II en van het Grand Feel klavier (van de voorkant van de toets tot aan de pen van de waagbalk) is langer dan bij iedere andere digitale piano. Alle achtentachtig zwarte en witte toetsen zijn compleet van lange houten delen vervaardigd. Net als bij een vleugel beweegt iedere toets zich zacht op een waagbalk. Bij de aanslag van een toets wordt, zoals bij het originele instrument, een hamer met gewicht omhoog bewogen. Bovendien zijn in het voorste gedeelte van iedere toets van het Grand Feel II klavier gewichten ingebouwd, opdat een nog betere balans tussen een geprononceerd fortissimo zonder moe te worden en een perfecte controle in het pianissimo mogelijk is. Bovendien is het Grand Feel II klavier met een drukpuntsimulatie uitgerust, die voor een perfecte controle bij het pianissimo spel zorgt. 

Imponerende opnamen van beroemde concertvleugels

De voortreffelijke klanken van de Shigeru Kawai vleugels SK-EX en SK-5 worden in de CA97 gereproduceerd. De wereldwijd in hoog aanzien staande Shigeru Kawai modellen worden vanwege hun heldere klank op hun waarde geschat en zijn steeds weer te vinden op de podia van grote concertzalen en conservatoria. Bovendien bevat de CA97 ook de bijzondere klank van de Kawai EX concertvleugel, die vaak internationaal door professionele pianisten wordt uitgekozen voor pianoconcoursen zoals het Chopin-, Tsjaikovsky- of het Rubinsteinconcours. Alle 88 toetsen van deze drie buitengewoon fraaie vleugelmodellen werden in een langdurige procedure opgenomen en geanalyseerd. De unieke karakteristiek van iedere afzonderlijke noot en de omvangrijke dynamiek van de klanken geven de pianist de mogelijkheid zijn emotionele spel tot uitdrukking te brengen … van het zachte pianissimo t/m het krachtige fortissimo. 

Virtual Technician instellingen

Met de geïntegreerde Virtual Technician functie kan het klankkarakter van de geselecteerde akoestische pianoklank, cembalo- of E-Piano-klank eenvoudig veranderd worden. Zo kan men bijvoorbeeld de intensiteit van de snaren- en demperresonantie en de resonantie van de klankkast of ook het geluid van de terugvallende hamers instellen. Men kan zelfs de toonhoogte, het volume en de intonatie van de afzonderlijke tonen veranderen en vervolgens opslaan. 

Zangbodem luidsprekersysteem en SHS koptelefoon sound

De CA97 biedt – net als een echte piano – een zangbodem, die de geïntegreerde luidsprekers ondersteunt resp. in het basgedeelte zelfs vervangt. Bovendien zijn er 2 naar boven uitstralende luidsprekers voor midden- en hoge frequenties en in de richting van de speler wijzen bovendien twee luidsprekers voor hoge frequenties. Het resultaat is een zeer authentieke, ruimte vullende pianoklank, die u en uw toehoorders enthousiast zal maken. 

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires handleiding (Engels, Nederlands alleen digitaal), netsnoer
Gewicht 87,00 kg
Diepte 46,50 cm
Breedte 145,50 cm
Hoogte 92,50 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Kawai
Garantie 5 jaar
Kleur bruin
Polyfonie 256,00
Opslag Intern, USB to DEVICE
Aansluitingen LINE IN (Mini-stereo-jackplug), LINE IN niveau instelbaar, LINE OUT (L/MONO, R), LINE OUT regelaar,
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI en audio
Effecten Stereo Delay, Ping Delay, Triple Delay, Chorus, Classic Chorus, Tremolo, Classic Tremolo, Auto Pan,
Aantal klanken 80,00
Aantal toetsen 88
Toongenerator Harmonic Imaging™ XL (HI-XL), 88 toetsen sampling, Vleugels: Shigeru Kawai EX, Kawai EX, SK-5
Vermogen 2 x 45W + 45W Transducer
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display LCD monochroom
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P042030