page-loader-icon

Kawai CA-98 W digitale piano

Deze waardige opvolger van de Kawai CA-97 combineert Kawai’s gerenommeerde GF II klavier, de geweldige SK-EX toongenerator en kwaliteits-samples met zeer goede audio en speakers voor een scherpe prijs.

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
€ 3.845,00
€ 3.560,00

Koop nu en betaal in termijnen vanaf € 73,28 per maand

Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Amadeus Beethovenbank Klassiek WH (skai zitting)
Amadeus Beethovenbank Klassiek WH (skai zitting)
+ € 29,95
(u bespaart € 99,05)
Amadeus VL-300 S vleugellamp
Amadeus VL-300 S vleugellamp
+ € 39,95
(u bespaart € 59,05)
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
+ € 29,95
(u bespaart € 49,05)
Sennheiser HD 600 hoofdtelefoon
Sennheiser HD 600 hoofdtelefoon
+ € 275,00
(u bespaart € 54,00)
beleef
Kawai CA-98 W digitale piano
Bekijk de video

Meer Informatie

Kawai CA-98 digitale piano White

Deze waardige opvolger van de Kawai CA-97 combineert Kawai’s gerenommeerde GF II klavier, de geweldige SK-EX toongenerator en kwaliteits-samples met zeer goede audio en speakers voor een scherpe prijs.

Prachtige pianoklank

Met drie prachtige concertvleugels aan boord, de SK-EX, SK-5 en de EX, waant u zich met de Kawai CA-98 digitale piano zo in een concertzaal. Deze beroemde concertvleugels worden zeer realistisch gereproduceerd door de CA 98 met behulp van Harmonic Imaging XL en SK-EX Rendering Sound technologie. Harmonic Imaging XL zorgt voor een uniek toonkarakter van elke aanslag, hoe hard u een toets aanslaat bepaalt namelijk niet alleen het volume, maar ook het karakter van het geluid. Daarnaast heeft de CA98 zeer realistische Resonance Modelling, u hoort in uw spel demper-, en snaarresonantie, maar ook resonantie van de klankkast. In combinatie met een genereuze polyfonie van 256 tonen, merkt u nauwelijks meer het verschil met een echte piano. De Virtual Technician app die u met de CA 98 kunt verbinden geeft u de unieke mogelijkheid om wel 19 parameters van de klank van de piano aan te passen.

Verbluffende audiokwaliteit

Op gebied van audio output is de CA-98 een stuk verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Toonaangevende Japanse audio producent Onkyo heeft meegewerkt aan de ontwikkeling van het innovatieve 6-speakersysteem met een derde-generatie TwinDrive Soundboard Speaker systeem. Deze unieke akoestische projectie-technologie maakt gebruikt van een echt houten klankbord. De klankweergave is daardoor ongelooflijk helder en ontzettend natuurlijk. Ook het spelen met de hoofdtelefoon blijft een geweldige ervaring dankzij de Discrete Spectra Modus.

Bijzonder authentiek klavier

De CA98 is uitgerust met Kawai Grand Feel II mechaniek. Zoals de naam al suggereert is het klavier ontworpen om een zo authentiek mogelijk speelgevoel te geven. De toetsen in dit klavier zijn langer dan bij de gemiddelde digitale piano en zoals bij een vleugel bewegen de toetsen zich zacht op een balansbalk. Daarnaast zijn er wel drie sensoren voor elke toets, waar de meeste digitale piano's maar twee sensoren hebben. De derde sensor zorgt voor optimale repetitie en geeft u meer spelcontrole. Uw staccato en legato spel komen prachtig tot expressie. De speelervaring van de Kawai CA-98 digitale piano komt kortom ontzettend dichtbij de ervaring van een akoestische piano.

Extra functies

Al ligt de focus van de Kawai CA-98 digitale piano op de akoestische piano, er is geen gebrek aan extra functies. Zo heeft de CA98 ook een ruime keuze van 88 extra geluiden, zoals e-piano's, drawbar-, en kerkorgels, strings, zang en synthesizer pads om naar hartelust te bespelen of om creatieve combinaties van geluiden mee te maken met de Duo modus. Met de Vier Handen modus kunt u het klavier in twee onafhankelijke 44-toetsen secties verdelen, bijvoorbeeld handig bij pianolessen. Ook heeft de Kawai CA98 een uitgebreide ingebouwde demo-, en lesfunctie waarmee u onder andere de linker-,en rechterhand apart kunt instuderen. Daarnaast kunt u de piano verbinden met een telefoon, tablet of laptop via bluetooth en daarmee de mogelijkheden verbreden met educatieve apps, apps met bladmuziek, performance apps en meer.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires handleiding (Engels, Nederlands alleen digitaal), netsnoer, bladmuziek Classical Piano Collection en Finger Exercises
Gewicht 85,00 kg
Diepte 46,50 cm
Breedte 145,50 cm
Hoogte 94,00 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Kawai
Garantie 5 jaar
Kleur wit
Polyfonie 256,00
Opslag Intern, USB to DEVICE
Aansluitingen Hoofdtelefoon (2x), MIDI IN/OUT, Line Out (L/MONO, R), Line In niveau instelbaar, USB to Host, USB t
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI en audio
Effecten Reverb 6 types, Ambience 10 types, Effects (24 types)
Aantal klanken 88,00
Aantal toetsen 88
Toongenerator Harmonic Imaging™ XL (HI-XL), 88 toetsen sampling, Vleugels: Shigeru Kawai EX, Kawai EX, SK-5
Vermogen 3 x 45W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display LCD monochroom
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P043109