SALE tot wel 30% korting


Kawai CL 26 SB digitale piano

Uitverkocht
Kawai CL 26 SB digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

Kawai CL26

De Compact Line serie biedt u de ideale instap in de digitale piano wereld van Kawai. Beleef een authentiek speelgevoel met de Kawai CL26 SB. En ervaar een ruime keuze uit kwalitatief hoogwaardige klanken. Het model CL26 is met de hoogwaardige Harmonic Imaging™ technologie met 88 toetsen sampling uitgerust die het spel tot een echte klankbelevenis laat worden.

Het klavier

Met dit compacte instrument krijgt u een gebruiksvriendelijke piano die speelplezier voor een zeer aantrekkelijke prijs mogelijk maakt. Authentiek speelgevoel De Compact Line instrumenten CL26 en CL36 beschikken allebei over een klavier zonder veren met hamermechaniek.

Om de fijne, natuurlijke aanslag van een vleugel authentiek te reproduceren is het model CL36 met het nieuwe Responsive Hammer mechaniek uitgerust. Het Ivory Touch toetsenbeleg van dit nieuwe mechaniek met zijn op ivoor lijkende eigenschappen absorbeert vochtigheid en geeft de speler door een ruwer oppervlak meer zekerheid en een excellente spelcontrole.

Modern design

Dankzij de slanke en compacte vorm van de kast hebben de modellen CL26 en CL36 slechts weinig plaats nodig. De geringe afmetingen waren voor het met een prijs bekroonde KAWAI designerteam een grote uitdaging die het met bravoure heeft overwonnen. Door de keuzemogelijkheid tussen Premium zwart gesatineerd of Premium wit gesatineerd passen beide instrumenten altijd perfect bij uw interieur. Terwijl de CL26 met zijn iets rondere vorm meer doet denken aan een traditioneel muziekinstrument, passen de duidelijke en rechte lijnen van de CL36 ideaal in een moderne ambiance.

Uitmuntende klank

De modellen CL26 en CL36 reproduceren de bijzondere klank van de met de hand gefabriceerde en wereldberoemde KAWAI concertvleugel. Dankzij de 88-toetsen sampling technologie beschikken beide modellen over een zeer authentieke klank. De CL36 is met de Progressive Harmonic Imaging™ technologie uitgerust die de pianist een zeer authentieke klank en een spel met een grote dynamische scala ter beschikking stelt.

Concert Magic

Concert Magic is een exclusief Kawai feature waardoor iedereen meteen kan musiceren. Luister naar in totaal 40 Concert Magic songs of speel deze songs op een zeer eenvoudige manier zonder voorkennis. Nu kan iedereen ervaren hoeveel plezier het maken van muziek geeft.

Metronoom

U zult de ingebouwde metronoom zeer zinvol voor uw oefeningen vinden. Hij biedt verschillende maatsoorten en een instelbaar tempo.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Meegeleverde accessoires handleiding (Engels, Nederlands alleen digitaal), lessenaar, netvoeding PS-154, pedaal F-10H
Gewicht 28,5 kg
Diepte 26,7 cm
Breedte 127,8 cm
Hoogte 77,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Kawai
Garantie 5 jaar
Kleur zwart
Polyfonie 96
Aansluitingen MIDI (IN/OUT), Hoofdtelefoon (2x), pedaal
USB-audio nee
Opnamefunctie nee
Effecten Reverb
Omschrijving klanken Concert Grand, Studio Grand, Electric Piano, Church Organ, Harpsichord, Vibraphone, Strings, Choir
Aantal klanken 8
Aantal toetsen 88
Toongenerator Harmonic Imaging™, 88-toetsen sampling
Vermogen 2 x 15W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display geen
Afsluitbaar nee
Pedalen één
Klavier Gewogen
Artikelcode P002099