Muzikale MeiMaand Voordeel tot wel 30% korting


Kawai CL 36 SB digitale piano

De CL 36 heeft een ontzettend goede prijs-kwaliteitsverhouding. Verder zijn er veel nieuwe functies en en is het klaviermechaniek sterk verbeterd.

Lees verder >
Uitverkocht
Kawai CL 36 SB digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 54,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 99,00
(u bespaart € 50,00)
+ € 89,00
(u bespaart € 40,00)
+ € 99,00
(u bespaart € 50,00)
+ € 120,00
(u bespaart € 21,00)
+ € 79,00
(u bespaart € 20,00)
+ € 79,95
(u bespaart € 19,05)
+ € 34,95
(u bespaart € 10,00)
+ € 54,95
(u bespaart € 15,00)
+ € 29,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 69,95
(u bespaart € 9,05)

Meer Informatie

De Kawai CL 36 is een digitale piano die van goede kwaliteit is, dat met een zacht prijsje. De CL36 lijkt veel op het kleinere broertje in deze serie, de CL26, toch heeft deze digitale piano verschillende nieuwe functies. Ook zijn er nog verbeteringen doorgevoerd door Kawai. De CL36 heeft onder andere een nieuw klaviermechaniek, het zogenaamde Responsiver Hammer Imaging™ klavier. Daarnaast heeft de CL 36 verschillende handige functies zoals de Lessonfunctie, hiermee kunt gemakkelijk uw pianospel oefenen en verbeteren. Een andere handige functie is de ingebouwde metronoom, deze handige feature helpt u bij het houden van het juiste tempo.

Natuurlijk klavier

Deze digitale piano beschikt over de Progressive Harmonic Imaging™ technologie. Met deze techniek is Kawai erin geslaagd de authentieke piano klank heel goed te benaderen. Alle 88-toetsen zijn gesampeld en met het Responsive Hammer klaviermechaniek voelt u bijna niet dat u op een digitale piano speelt. Het klavier heeft een Ivory Touch, dit houdt in dat het dezelfde vochtabsorberende werking heeft als echt ivoor, bovendien voelen de toetsen daardoor aan als die van een akoestische piano.

Prachtige klanken

Beide modellen uit de CL-serie van Kawai hebben beschikking over de klanken van een concertvleugel van Kawai. De kwaliteit van deze klanken is daardoor ontzettend hoog. Dankzij deze hoge kwaliteit is de klank van de CL-36 erg dynamisch.

Moderne uitstraling

De CL-serie staat er om bekend dat de vormgeving van de instrumenten erg modern is. Zo ook de CL-36, de kast is prachtig, strak vormgegeven en past daardoor perfect in een modern interieur. Bovendien is deze digitale piano van Kawai ook erg slank en compact, ideaal voor kleine ruimtes.

Lesson functie

De geïntegreerde Lesson functie biedt ideale oefenmogelijkheden. De vierhandig modus maakt zelfs het muziek maken en oefenen met zijn tweeën aan een piano mogelijk. De stukken kunnen in verschillend tempo worden afgespeeld.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Meegeleverde accessoires handleiding (Engels, Nederlands alleen digitaal), lessenaar, netvoeding PS-154
Gewicht 36,5 kg
Diepte 29,5 cm
Breedte 136,8 cm
Hoogte 76,6 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Kawai
Garantie 5 jaar
Kleur zwart
Polyfonie 96
Opslag Intern
Aansluitingen MIDI (IN/OUT), Hoofdtelefoon (2x), pedaal, AC IN
USB-audio nee
Opnamefunctie MIDI
Effecten Reverb
Omschrijving klanken Concert Grand, Concert Grand2, Studio Grand, Modern Piano, Classic E.Piano, Modern E.Piano, Jazz Org
Aantal klanken 15
Aantal toetsen 88
Toongenerator Progressive Harmonic Imaging™, 88-toetsen sampling
Vermogen 2 x 15W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display geen
Afsluitbaar nee
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P002101