NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Kawai CN 17 SB digitale piano

De CN 17 van Kawai mag dan wel een compact instapmodel zijn, maar beschikt wel degelijk over vele kenmerken van de Premium modellen van Kawai. Met 88 gewogen toetsen zorgt het RHC II klavier van deze digitale piano voor een authentiek speelgevoel. Een ideaal instrument voor de beginnende pianist die ook in de avonduren met een gering volume of met een hoofdtelefoon muziek wil maken.

Lees verder >
Uitverkocht
Kawai CN 17 SB digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 99,00
(u bespaart € 50,00)
+ € 99,00
(u bespaart € 50,00)
+ € 89,00
(u bespaart € 40,00)
+ € 54,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 120,00
(u bespaart € 21,00)
+ € 79,00
(u bespaart € 20,00)
+ € 29,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 59,95
(u bespaart € 19,05)
+ € 69,95
(u bespaart € 29,05)
+ € 19,95
(u bespaart € 10,00)
beleef
Kawai CN 17 SB digitale piano
Bekijk de video

Meer Informatie

Kawai CN 17 SB instapmodel

De CN 17 Satin Black van Kawai mag dan wel een compact instapmodel zijn, maar beschikt wel degelijk over vele kenmerken van de Premium modellen van Kawai. Met 88 gewogen toetsen zorgt het RHC II klavier van deze digitale piano voor een authentiek speelgevoel. Een ideaal instrument voor de beginnende pianist die ook in de avonduren met een gering volume of met een hoofdtelefoon muziek wil maken.

Opvolger van de populaire CN14

Met een vernieuwd klavier, verbeterde geluiden en een flinke uitbreiding in de mogelijkheden overstijgt de CN17 absoluut zijn voorganger, de Kawai CN14. Onder andere is de Virtual Technician enorm uitgebreid zodat u nog meer aanpassingen naar smaak kunt maken aan het geluid van uw CN17. Ook de mogelijkheid tot een bluetooth verbinding is nieuw en geeft u nóg meer opties!

Vernieuwde realistische aanslag en klank

Kawai’s CN17 maakt gebruik van de vooruitstrevende Harmonic Imaging klanktechnologie die u de mogelijkheid geeft om het speelgevoel van een vleugel te ervaren. Elke toets van de beroemde Kawai concertvleugels is namelijk apart opgenomen en geanalyseerd waardoor de CN-17 de klank zeer natuurgetrouw en met bijzonder veel dynamiek reproduceert. Naast een prachtige klank beschikt de CN 17 ook over het vernieuwde Responsive Hammer Compact II klavier. Dit klavier heeft 88 gewogen toetsen (de bas toetsen hebben een zwaardere aanslag dan de hogere toetsen) en voelt aan als een vleugel. Het RHC II klavier bevat 3 sensoren om jouw aanslag zo nauwkeurig mogelijk over te zetten in een realistisch geluid.

Extra functies

Bluetooth, MIDI, lesfunctie, Dual Modus, een recorder, een metronoom en Hall Effect zijn nog maar een paar van de extra functies die de Kawai CN 17 heeft. Zo heeft de CN17 ook een tal aan extra klanken naast de akoestische piano en vleugel zoals e. piano, orgel en strings. Ook heeft u beschikking tot de Virtual Technician waarmee u allerlei parameters aan de pianoklank kunt aanpassen zoals onder andere resonantie, temperament en de vervaltijd van de klank.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Meegeleverde accessoires handleiding (Engels, Nederlands alleen digitaal), netsnoer met AC adapter
Gewicht 39,0 kg
Diepte 40,5 cm
Breedte 136,0 cm
Hoogte 85,5 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Kawai
Garantie 5 jaar
Kleur zwart
Polyfonie 192
Aansluitingen MIDI (IN/OUT), Hoofdtelefoon (2x), USB to HOST, Bluetooth MIDI
USB-audio nee
Opnamefunctie audio
Effecten Reverb, Brilliance
Omschrijving klanken Concert Grand, Studio Grand, Mellow Grand, Modern Piano, Classic E.Piano, Modern E.Piano, Jazz Organ
Aantal klanken 15
Aantal toetsen 88
Toongenerator Harmonic Imaging™, 88-toetsen sampling
Vermogen 2 x 20W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display geen
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P043165