Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Tweedehands keyboards

Sorteer op: Merk:

Resultaten 1 - 30 van 75


Muziekcentrum Oostendorp heeft een zeer groot assortiment aan tweedehands keyboards. Klanten die bij Muziekcentrum Oostendorp een keyboard kopen, kunnen hun tweedehands keyboard inruilen. Daarvoor krijgen ze inruilkorting. Deze korting is alleen te verkrijgen bij aankoop van een ander keyboard, synthesizer, digitale piano enzovoort. De ingeruilde keyboards worden weer te koop aangeboden als tweedehands keyboards. 

Lees meer over tweedehands keyboards

Ook garantie op een tweedehands keyboard

Muziekcentrum Oostendorp geeft als enige 1 jaar garantie op tweedehands keyboards. Wij doen dat, omdat wij achter onze producten staan. Wij weten dat een keyboard vele jaren mee kan gaan, ook als het gaat om een tweedehands keyboard.

Tweedehands keyboards van hoge kwaliteit

Muziekcentrum Oostendorp heeft als een van de weinige winkels in Nederland een fulltime technicus in dienst die de tweedehands keyboards en synthesizers helemaal naloopt en/of schoonmaakt. Op deze manier kunt u het keyboard of de synthesizer met garantie en zekerheid aanschaffen.

Wist u dat...

  • wij elk tweedehands keyboard zorgvuldig controleren bij binnenkomst, zodat u zeker weet dat u een 100% goed functionerend tweedehands keyboard aanschaft?
  • wij hygiëne erg belangrijk vinden en wij dus elk tweedehands keyboard grondig reinigen na inruil?   
  • een tweedehands keyboard u extra speelplezier verschaft doordat deze veel meer te bieden heeft dan een nieuw model in dezelfde prijsklasse? Dit komt doordat het vaak een middenklasser/topmodel is geweest waar de fabrikant destijds niks op bezuinigd heeft: goed klavier, krachtige speakers met A-kwaliteit versterker, groot bedieningsgemak, duidelijk display, extra grote knoppen, veel mooie klanken, de beste styles, sterke behuizing, etc...
  • er veel is geïnvesteerd in gebruiksvriendelijkheid bij de ontwikkeling van een keyboard in het topsegment? Bij een tweedehands keyboard profiteert u van bedieningsgemak voor een tweedehands prijs.
  • een goed merk keyboard normaal gesproken wel 20-30 jaar mee kan gaan met minimaal onderhoud?
  • u bij Oostendorp altijd keuze heeft uit ruim 80 tweedehands keyboards?

 

 

Resultaten 1 - 30 van 75

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918