Yamaha U1 piano

Yamaha U1 piano


Yamaha U1 Piano

Door de lange ervaring en traditie in pianobouw is de Yamaha U1 een piano van wereldformaat. Door talrijke ontwikkelingen in materialen en constructies, is de Yamaha U1 beter dan ooit. Deze piano is al lange tijd een vaste keuze voor muziekscholen, conservatoria en muzikanten. 

Bekijk Yamaha U1 piano's

De Yamaha U1 klank

Alle elementen van de Yamaha U1 zijn dermate verfijnd dat de klank van de U-serie vandaag de dag nog rijker is. Het materiaal van de hamers zorgt voor een optimale toonvorming, respons en duurzaamheid voor de lange termijn. Ook het klankbord met speciale rib configuratie draagt bij aan de kracht en resonantie van de piano. 

Optimale prijs/kwaliteitverhouding

Met het gerafineerde ontwerp van de Yamaha U1 en het uitstekende materiaalgebruik, levert Yamaha u een instrument met optimale prijs/kwaliteitverhouding. Naast goede klankprestaties, staan deze piano's bekend om hun duurzaamheid. Een prachtig instrument om in uw huiskamer te hebben staan. 

Beschikbare piano's

Oostendorp Muziek heeft diverse Yamaha U1 piano's beschikbaar. De gebruikte achtervoegsels, A en H, hebben te maken met het bouwjaar van de betreffende piano. Graag nodigen wij u uit om deze piano's in de winkel te Wezep uit te proberen. Zo kunt u zelf de klank en het gevoel van deze prachtige piano's ervaren.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg