Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Tweedehands piano’s

Sorteer op: Merk:

Resultaten 1 - 30 van 98


Wilt u een tweedehands piano kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ook eens de te verwachten piano's. Deze komen op korte termijn beschikbaar. Voor de levertijd kunt u telefonisch contact met ons opnemen. 

Lees meer over tweedehands piano’s

Ruime collectie

Wij hebben een ruime collectie aan tweedehands piano’s in de winkel staan. Dit kunnen piano’s zijn van enkele jaren oud, maar ook antieke piano’s van meer dan 100 jaar oud.

In tegenstelling tot veel andere pianozaken is ons aanbod heel divers. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor een klassieke piano met een warme, romantische klank. Bent u op zoek naar een piano met een transparante heldere klank, geschikt om bijvoorbeeld jazz op te spelen? Wij hebben het in onze winkel voor u speelklaar staan.

Een tweedehands piano? Kies voor zekerheid

Al onze tweedehands piano’s zijn nauwkeurig door ons nagekeken en gereviseerd waar nodig is. U kunt er bij ons dus van op aan dat u een instrument koopt dat kwalitatief goed is. Een tweedehands piano kan net zo goed zijn als een nieuw instrument. Daarom leveren wij ook 5 jaar garantie op onze tweedehands piano’s.

U profiteert bij ons van de volgende voordelen:

  • stemming op A 440Hz
  • gratis levering bij u thuis (gelijkvloers)
  • 5 jaar garantie en bij piano's vanaf € 3.000,- zelfs 10 jaar
  • een gratis controle/stembeurt binnen 8 weken na plaatsing

Vakkundig advies bij aanschaf tweedehands piano

Een (tweedehands) piano kopen is niet niks. Het is vaak een keuze voor langere tijd. Daarom is het belangrijk om goed advies te krijgen bij de aanschaf van een tweedehands piano.

Bij Oostendorp Muziek wordt eerst met u gekeken wat uw wensen zijn. Ook wordt er rekening gehouden met de plaats waar de piano komt te staan. De ruimte heeft namelijk grote invloed op de klank van een piano. Vloerbedekking of plavuizen hebben beiden bijvoorbeeld een heel ander effect op de klank van uw piano.

Onze productspecialisten helpen u de juiste keuze te maken. Zo zult u vele jaren plezier hebben van uw piano!

Resultaten 1 - 30 van 98

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918