page-loader-icon

Roland HP-605 CR digitale piano

Met de Roland HP605 heeft Roland nogmaals de lat hoger gelegd voor digitale piano's. Door het gebruik van de SuperNATURAL pianoklanken heeft u nooit meer een gebrek aan polyfonie, want deze klankopwekking werkt zonder samples. Verder is piano afgewerkt met materialen van hoogstaande kwaliteit. Het design is klassiek en compact. Deze piano van Roland is daardoor te beschrijven als een allround, digitale piano van hoge kwaliteit.

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
Beschikbare Varianten
beleef
Roland HP-605 CR digitale piano
Bekijk de video

Meer Informatie

Met de Roland HP605 heeft Roland nogmaals de lat hoger gelegd voor digitale piano's. Door het gebruik van de SuperNATURAL pianoklanken heeft u nooit meer een gebrek aan polyfonie, want deze klankopwekking werkt zonder samples. Verder is piano afgewerkt met materialen van hoogstaande kwaliteit. Het design is klassiek en compact. Deze piano van Roland is daardoor te beschrijven als een allround, digitale piano van hoge kwaliteit.

Prachtige klank

De HP605 is uitgerust met Rolands eigen klankgenerator, de SuperNATURAL Piano Modelling. Elke toon wordt hierin zelf gegenereerd en creëert daardoor een rijke textuur waarin alle aspecten van een pianoklank te horen zijn. Waar u bij veel andere digitale piano’s vaak een opname van een piano hoort wanneer u een toets aanslaat, is dat bij de HP605 dus compleet anders. Ook is het zo dat de klank verandert door de manier van spelen, dit is onmogelijk wanneer er gebruik wordt gemaakt van samples.

Geweldig luidsprekersysteem

Door het Acoustic Projection-luidsprekersysteem klinken de tonen ook simpelweg uitstekend. De HP605 is uitgerust met een 3-weg systeem dat bestaat uit 6 luidsprekers waarvan elk gedeelte zijn eigen rol speelt in de creatie van de klank. Dit zorgt voor een vol en natuurlijk geluid vanuit elke hoek waaruit de piano wordt beluisterd. Daarnaast draagt het verhoogde meubel ook bij aan een verbeterde klankbalans en geeft het geheel een statige uitstraling.

Natuurlijk klavier

Het nieuwe PHA-50 klavier biedt de klassieke uitstraling van houten toetsen samen met de duurzaamheid van kunststof. De beste eigenschappen van hout en kunststof zijn met elkaar gecombineerd. Dit resulteert in een klavier dat lang meegaat en bovendien natuurlijk aanvoelt. Het klavier is zelfs zo ontworpen dat het hinderlijke tikken van de toetsen tegengaat. 's Nachts oefenen bezorgt nu dus niemand overlast meer!

De Roland HP605 is beschikbaar in verschillende kleuren. Heeft u vragen over deze digitale piano van Roland? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires handleiding, adapter + netsnoer, hoofdtelefoonhaak
Gewicht 54,00 kg
Diepte 45,60 cm
Breedte 137,90 cm
Hoogte 95,90 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Roland
Garantie 10 jaar
Kleur bruin
Polyfonie 384,00
Opslag Intern, USB
Aansluitingen Bluetooth 3.0 / 4.0, AC inlet, Input (stereo mini jack), Output jacks (L/Mono, R), USB to HOST, USB
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI en audio
Effecten Ambience, Brilliance, Piano designer (only for piano tones), 10 types of temperament, key touch 100
Aantal klanken 307,00
Aantal toetsen 88
Toongenerator SuperNATURAL Piano Sound
Vermogen 2 x 30W + 2 x 7W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display LCD monochroom
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P042243