page-loader-icon

Roland KPD-70-BK pedalenset

De Roland KPD-70 pedaalunit is een speciale pedaalunit bedoeld voor de Roland KSC-70 standaard. Deze pedaalunit is een geweldige aanvulling op uw Roland FP-30: doordat u over alle drie pedalen (soft, sostenuto en sustain) beschikt, waant u zich op een echte, akoestische piano!

Lees verder >
Slechts 1-2 werkdagen
€ 93,50
€ 93,00
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Roland KPD70 pedaalunit voor Roland FP-30

De Roland KPD-70 pedaalunit is een speciale pedaalunit bedoeld voor de Roland KSC-70 standaard. Deze pedaalunit is een geweldige aanvulling op uw Roland FP-30: doordat u over alle drie pedalen (soft, sostenuto en sustain) beschikt, waant u zich op een echte, akoestische piano! Hierdoor kunt u uw pianospel nog realistischer laten klinken en komt de prachtige klank van de Roland FP-30 nog meer tot zijn recht.

Bluetooth-ondersteuning

Ook kunt u de pedaalunit gebruiken voor diverse bladmuziek-apps in combinatie met de ingebouwde Bluetooth-functie van de Roland FP-30. Door op een pedaal te drukken bladert u snel door pagina’s met uw voeten. Zo hoeft u nooit meer uw pianospel te onderbreken! Een ideale accessoire voor uw Roland FP-30 en KSC-70 dus.


Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Kleur zwart
Opgesteld in de showroom ja
Productstatus Nieuw
Merk Roland
Garantie 3 jaar
Artikelcode P042477