Bezig met laden...

Yamaha GB1 K SC2 PE messing silent vleugel

De Yamaha GB1 SC2 is een silent vleugel van het bekende en geliefde Yamaha. Een vleugel van Yamaha is een prachtige toevoeging aan uw woonkamer of studio, de volle klanken en het soepele mechaniek maken de GB1 een genot om te bespelen. Het silent systeem maakt het daarnaast mogelijk om stil te spelen met een hoofdtelefoon, bijvoorbeeld ook ‘s avonds als buren, kinderen of partners al slape

Lees verder >
€ 16.379,00
€ 15.720,00
Yamaha

Torakusu Yamaha

Torakusu Yamaha werd geboren in 1851 in Japan. Hij had grote interesse in techniek en studeerde voor uurwerkmaker. Hij kwam echter te werken bij een werktuigbouwbedrijf en werd in 1887 toevallig gevraagd om een Amerikaans harmonium, een soort orgeltje, te repareren. Torakusu Yamaha raakte zo gefascineerd door het instrument dat hij er zelf een besloot te bouwen. Vervolgens richtte hij in 1889 de Yamaha Organ Manufacturing Company op, een bedrijf wat snel groeide in productie en kennis. Tegen 1907 produceerde de fabrieken in Hamamatsu al 600 piano’s, 8000 harmoniums en 13.000 violen per jaar.

Grootste instrumentenbouwer

Toen Torakusu in 1916 overleed had het bedrijf al vele prijzen gewonnen voor de muziekinstrumenten. De oorlogsjaren waren lastig voor Yamaha; er werd tot 1947 geëist dat de fabrieken vliegtuigonderdelen produceerden. Na de oorlogen is Yamaha begonnen met het exporteren van instrumenten naar Amerika en is de groei zeer hard gegaan. Tegenwoordig is Yamaha de grootste instrumentenbouwer met een productie van 130.000 piano’s per jaar.

Lees meer over Yamaha

Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 39,95
(u bespaart € 59,05)
beleef
Yamaha GB1 K SC2 PE messing silent vleugel
Bekijk de video

Meer Informatie

Yamaha silent vleugel

De Yamaha GB1 SC2 is een silent vleugel van het bekende en geliefde Yamaha. Een vleugel van Yamaha is een prachtige toevoeging aan uw woonkamer of studio, de volle klanken en het soepele mechaniek maken de GB1 een genot om te bespelen. Het silent systeem maakt het daarnaast mogelijk om stil te spelen met een hoofdtelefoon, bijvoorbeeld ook ‘s avonds als buren, kinderen of partners al slapen.

Babyvleugel van Yamaha

De GB1 is de meest compacte en betaalbare vleugel in de collectie van Yamaha. Deze vleugel bewijst dat ook wanneer u geen zeeën van ruimte heeft een vleugel een goede optie kan zijn. Met een lengte van 151 cm is deze babyvleugel zeer geschikt voor woonkamer en studio. Het design van de vleugel is klassiek met een hoogglans zwarte afwerking en messing beslag. 

Sprankelende en volle klank

Bij het bespelen wordt duidelijk dat de GB1 vleugel sterk is afgeleid van Yamaha’s beroemde C-serie (denk aan bijvoorbeeld de C3). De silent vleugel heeft een volle klank en de bassen hebben ruim voldoende draagkracht om het heldere middengebied en de sprankelende discant te ondersteunen. Hiermee is de signatuur van Yamaha gezet.

Origineel Yamaha SC2 silent systeem

Wat de GB1 extra aantrekkelijk maakt, is het vanuit de fabriek naadloos geïntegreerde SC2 silent systeem. Dit maakt het mogelijk om in de vroege of late uurtjes muziek te maken, zonder dat uw omstanders het horen. U hoort als enige het vleugelgeluid door middel van een hoofdtelefoon. U kunt met de SC2 genieten originele Yamaha samples, waaronder de haast legendarische CFX vleugel; dé concertvleugel van Yamaha. Deze is gesampled met Binaural Sampling om een zo natuurlijk mogelijk geluid na te bootsen alsof u daadwerkelijk achter de vleugel zit.

Meer functies van de SC2

Naast de prachtige CFX biedt het SC2 silent systeem nog eens 9 andere klanken aan zoals e-piano’s, klavecimbel, orgels, strijkers, koor en een synth-pad. Zo kunt u naar eigen believen variëren met uw geluid op deze mooie klassieke vleugel. Ook heeft u beschikking over een ingebouwde metronoom, een recorder en kunt u transponeren. Daarnaast kunt u de Smart Pianist app verbinden met de het silent systeem voor intuïtieve grafische bediening van het het silent systeem. Ook kunt u de app voor bladmuziek en pianolessen gebruiken.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 267,0 kg
Diepte 151,0 cm
Breedte 146,0 cm
Hoogte 99,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Yamaha
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Mechaniek Yamaha
Bevat silentsysteem ja
Beslag messing
Artikelcode P043672