U bent van harte welkom: het liefst op afspraak

Entrada Pianostandaard voor FP-30 WH

Oostendorp Muziek heeft speciaal voor de Roland FP-30 Wit een stevig houten onderstel laten ontwikkelen met ingebouwde balk met pedalen unit. Vindt u een piano op een kruisstandaard ook niet zo mooi staan in uw huiskamer?

Lees verder >
Slechts 1-2 werkdagen
€ 139,00
€ 119,00
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Oostendorp Muziek heeft speciaal voor de Roland FP-30 Wit een stevig houten onderstel laten ontwikkelen met ingebouwde balk met pedalen unit. Vindt u een piano op een kruisstandaard ook niet zo mooi staan in uw huiskamer? Met dit onderstel voor Roland FP-30 kunt u uw FP-30 eenvoudig ombouwen tot een home piano met een klassieke uitstraling. De standaard voor FP-30 is er in het zwart en in het wit, net als de FP-30 zelf.  

Het inbouwen van de Roland FP-30 in het onderstel is zeer eenvoudig en zo gebeurd met de bijgeleverde handleiding. Overigens is het meubel niet alleen mooi, het geeft de piano ook veel meer stevigheid dan een losse kruisstandaard, wat erg prettig is bij het pianospelen. Ook het vaste pedaal in de balk geeft meer zekerheid bij het spelen dan een los pedaal.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Kleur wit
Opgesteld in de showroom ja
Productstatus Nieuw
Merk Entrada
Garantie 3 jaar
Artikelcode P043306