Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Roland V-Piano

Muziekcentrum Oostendorp Roland V-Piano

De Roland V-Piano is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Roland V-PIANO stagepiano

Andere producten van Roland

Lees meer over de Roland V-Piano

De Roland V-Piano maakt geen gebruik van samples maar van een klankgenerator, waardoor uw spel levensecht klinkt. De klankgenerator simuleert realtime het geluid van alle individuele snaren, wat resulteert in een zeer natuurlijk geluid. Bovendien heeft u meerdere prachtige piano's tot uw beschikking, van wereldberoemde concertvleugels tot vintage uprights. Ook kunt u zelf een compleet nieuwe pianoklank creëren door te variëren met parameters zoals de hardheid van de hamerkoppen of de resonantie van het klankbord.

PHA-III Ivory Feel klavier

De V Piano klinkt niet alleen heel goed, maar speelt ook erg fijn dankzij het PHA-III klavier met Ivory Feel toetsbeleg. Dit gewogen en gebalanceerde klavier biedt zelfs het gevoel van escapement, de subtiele klik die u voelt op een akoestische piano wanneer de hamerkop loskomt van de snaar na een aanslag. Het Ivory Feel toetsbeleg voelt aan als ivoor zoals de naam al impliceert. Dit voelt erg prettig aan uw vingertoppen en zorgt dat u precies genoeg grip heeft op de toetsen.

Gebruiksvriendelijk ondanks de complexiteit

De Roland VPiano mag dan hoogwaardige technische snufjes bevatten maar dit betekent niet dat de bediening van de digitale piano ingewikkeld is. De V Piano heeft een simpel en logisch interface die gemakkelijk te navigeren is. Zelfs het aanpassen van de kleinste details in het geluid is eenvoudig.

Extra functies en opties

Uiteraard beschikt de V-Piano ook over een aantal extra functies zoals een metronoom, een MIDI recorder en Ambiance en Digital Equalizer effecten. Ook kunt u MIDI, WAV en MP3 bestanden afspelen op de digitale piano via MIDI of USB. Er wordt een piano pedaal geleverd bij de V Piano, maar dee instrumentstandaard wordt niet meegeleverd. Deze kan los besteld worden, net als meerdere pedalen zoals een expressie-of switchpedaal.

Roland V-Piano uitproberen?

De Roland V-Piano hebben wij niet standaard in de winkel opgesteld. Wel kunt u een afspraak maken voor een demonstratie en om de piano uit te proberen.

 

4.7/51918
5499.00Digitale PianoDiscontinuedOostendorp Muziek