U bent van harte welkom: het liefst op afspraak

Johannus LiVE 2T creamy white

De Johannus LiVE 2T is een orgel dat net als zijn grotere broer, de Johannus LiVE III, het beste van twee werelden combineert: de geavanceerde mogelijkheden van een digitaal orgel en dát in de vorm van een klassiek orgel.

Lees verder >
Beschikbare Varianten
beleef
Johannus LiVE 2T creamy white
Bekijk de video

Meer Informatie

De Johannus LiVE 2T: kwaliteit in een compact meubel

De Johannus LiVE 2T is een orgel dat net als zijn grotere broer, de Johannus LiVE III, het beste van twee werelden combineert: de geavanceerde mogelijkheden van een digitaal orgel en dát in de vorm van een klassiek orgel. Met het compacte meubel van de LiVE 2T maakt Johannus deze hoogstaande kwaliteit geschikt voor elke woonkamer. 

Zodra u plaatsneemt achter het stijlvolle klassieke meubel van de LiVE 2T is het alsof u achter de speeltafel van 's werelds meest beroemde orgels stapt. Johannus heeft kosten nog moeiten gespaard om diverse bekende orgels tot in perfectie te benaderen. Zo waant u zich in de Dom van Utrecht of in de Ludgeri-kirche in Norden, Duitsland. Bovendien zijn er ook andere samplesets beschikbaar en wordt er nog steeds gewerkt aan het samplen van tientallen andere orgels van over de hele wereld.. Deze kunt u via de geïntegreerde USB-aansluiting inladen in het orgel. Zo vliegt u in een oogwenk naar beroemde orgels in verschillende kerken en kathedralen. Van Dresden via Utrecht naar Parijs? Het kan op de LiVE 2T.

Klavier en dispositie

Het compacte design van de Johannus LiVE 2T leent zich voor elke locatie. Van woonkamer tot zaal, overal zal dit instrument een prachtige, esthetische aanvulling zijn.  De twee ingebouwde TP-60LP klavieren zorgen ervoor dat u feilloos in contact staat met de klanken van dit klassieke orgel. De klank van de dispositie verandert automatisch mee bij het kiezen van een andere sampleset. Eventuele lege plekken worden aangevuld met registers die goed passen bij de stijl van het gekozen orgel. De mogelijkheden van het digitale tijdperk zijn ongekend, zo bewijst Johannus Orgelbouw dat hier ook weer.

Keuze: meubel in 6 uitvoeringen

De Johannus LiVE 2T is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waarvan in ieder geval deze 6: blank eiken, blank natuureffect, midden eiken, klassiek noten, Oud Hollands en zwart. U ziet in de fotogalerij welke kleuren dit zijn. Neem contact op met onze orgelspecialist voor meer informatie.

Ervaar de Johannus LiVE 2T zelf

Muziekcentrum Oostendorp heeft als officiële dealer van Johannus ook de Johannus LiVE 2T speelklaar opgesteld staan en de specialistische kennis van dit orgel in huis. U bent dus van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie of thee dit klassieke orgel te beluisteren en te bespelen in onze showroom. 

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Diepte 107,0 cm
Breedte 137,0 cm
Hoogte 118,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Johannus
Garantie 3 jaar
Kleur wit
Aantal zwelpedalen 2
Aantal stemmen 44
Aantal intonaties € 4,00
Afsluitbaar nee
Trekregisters nee
Bank meegeleverd ja
Klavier kunststof toets, metalen keychannel
Aantal manualen 2
Aansluitingen MIDI (IN, MOD-out, SEQ-out), Aux in/out, hoofdtelefoon, USB
Artikelcode P042711