U bent van harte welkom: het liefst op afspraak | Hemelvaartsdag geopend 11.00 - 17.00

Johannus Studio 350 nautilus teak

De Studio 350 is het meest uitgedoste model van de Studiolijn. Het orgel bevat drie manualen met een 30-tonig pedaal, een grote dispositie, vier verschillende sample-stijlen, wat allemaal is verwerkt in een prachtig ogend en strak meubel.

Lees verder >
€ 7.495,00
€ 6.995,00
Beschikbare Varianten
beleef
Johannus Studio 350 nautilus teak
Bekijk de video

Meer Informatie

De Johannus Studio 350 nautilus teak

Al jarenlang heeft Johannus met de Studio-serie veel huiskamerorganisten kunnen verblijden met orgels die het authentieke kerkorgel zonder twijfel benaderen. Deze serie van Johannus is erop gericht dat zowel de beginnende als de gevorderde speler op zijn of haar wenken bediend wordt. De Studio 350 is het meest uitgedoste model van de Studiolijn. Het orgel bevat drie manualen met een 30-tonig pedaal, een grote dispositie, vier verschillende sample-stijlen, wat allemaal is verwerkt in een prachtig ogend en strak meubel. Met andere woorden: de Studio 350 is een veelzijdig orgel met een vertrouwd Johannusgeluid in een modern en strak jasje.

Verschil Studio 150 en Studio 350

Het verschil tussen de Johannus Studio 150 en de Studio 350 is te verklaren vanuit het extra manuaal waarover de Studio 350 beschikt. Het extra aantal stemmen is daarmee aanzienlijk groter. Daar de Studio 150 met 28 stemmen is uitgerust, komt het aantal van de Studio 350 op 37 stemmen. Qua techniek komen de orgels precies overeen. Maar de mogelijkheden van de 350 zijn aanzienlijk groter.

Een authentiek orgel

Een van de technieken die Johannus toepast om het kerkorgelgevoel in huis te creëren betreft de Virtual Pipe Positioning-techniek. Achter de speeltafel in de kerk hoort u de pijpen van allerhande plekken op u afkomen. Om dit effect ook in de huiskamer te bewerkstelligen, is Virtual Pipe Positioning gebruikt. Iedere toets en stem komt als het ware uit een andere hoek.

Veelstemmig en veelkleurig

Iedere organist is op zoek naar een bepaald geluid. De ene Roerfluit is de andere niet, zogezegd. De verschillende samplestijlen, te weten Romantisch, Symfonisch, Barok en Historisch, biedt iedere speler de mogelijkheid om de 37 orgelstemmen af te regelen volgens het gezochte geluid. Bovendien beschikt de Johannus Studio 350 over twaalf galmprogramma’s met verschillende kerkruimtes zoals een magnifieke, Gotische kathedraal of een intieme, Romaanse kapel.

Modern en compact meubel

De Johannus Studio 350 beschikt over een compact en strak meubel. Met als resultaat dat de interieurs van de 21e eeuw hand in hand gaan met de nieuwe Studiolijn van Johannus.

De Johannus Studio 350 is verkrijgbaar in 4 uitvoeringen: Light Riverside, Black North Wood, Nautilus Teak en Wengé. U ziet in de fotogalerij welke kleuren dit zijn. Neem contact op met onze orgelspecialist voor meer informatie en vragen. Hiervoor kunt u bellen naar 038 - 376 2954 of een mail sturen naar [email protected].

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Johannus
Garantie 3 jaar
Kleur bruin
Aantal zwelpedalen één
Aantal stemmen 37 x 4
Extra klanken nee
Aantal intonaties € 4,00
Afsluitbaar nee
Trekregisters nee
Bank meegeleverd ja
Klavier kunststof toets, kunststof keychannel
Aantal manualen 3
Aansluitingen MIDI (IN, MOD-out, SEQ-out), Aux in/out, hoofdtelefoon
Vermogen 330W
Artikelcode P043301