U bent van harte welkom: het liefst op afspraak

Johannus Studio P 150 light riverside

Dit is het Johannus Studio P 150 Johannus-orgel. De P staat voor Positief. De hoogte, dispositie en verlichte trekregisters van het orgel dragen bij aan de gelijkenis met positief- en balustradeorgels.

De Johannus Studio P 150 is een veelzijdig orgel met een vertrouwd Johannus-geluid in een modern en strak jasje. Het kwalitatieve audiosysteem in combinatie met het hoge meubel en de verlichte trekregisters geven u de ervaring van een authentiek pijporgel. 

De Johannus Studio P 150 beschikt over:

  • 2 manualen met 28 stemmen;
  • 12 galmprogramma's;
  • een zeer realistisch audiosysteem.

Wilt u het orgel komen bespelen? Maak hier uw afspraak. U bent van harte welkom.

 

 

Lees verder >
€ 8.295,00
€ 7.995,00
Beschikbare Varianten
beleef
Johannus Studio P 150 light riverside
Bekijk de video

Meer Informatie

De Johannus Studio P 150

Al jarenlang heeft Johannus met de Studio-serie veel huiskamerorganisten kunnen verblijden met orgels die het authentieke kerkorgel zonder twijfel benaderen. Deze serie van Johannus is erop gericht dat zowel de beginnende als de gevorderde speler op zijn of haar wenken bediend wordt.

Het orgel bevat twee manualen met een 30-tonig pedaal en vier verschillende sample-stijlen, wat allemaal is verwerkt in een prachtig ogend en strak meubel. Met andere woorden: de Studio 150 is een veelzijdig orgel met een vertrouwd Johannusgeluid in een modern en strak jasje.

Verschil Studio P 150 en Studio P 350

Het verschil tussen de Johannus Studio P 150 en de Studio P 350 is te verklaren vanuit het extra manuaal waarover de Studio 350 beschikt. Het extra aantal stemmen is daarmee aanzienlijk groter. Daar de Studio P 150 met 28 stemmen is uitgerust, komt het aantal van de Studio P 350 op 37 stemmen. Qua techniek komen de orgels precies overeen. Maar de mogelijkheden van de P 350 zijn aanzienlijk groter.

Veelstemmig en veelkleurig

Iedere organist is op zoek naar een bepaald geluid. De ene Roerfluit is de andere niet, zogezegd. De verschillende samplestijlen, te weten Romantisch, Symfonisch, Barok en Historisch, biedt iedere speler de mogelijkheid om de 28 orgelstemmen af te regelen volgens het gezochte geluid. Bovendien beschikt de Johannus Studio P 150 over twaalf galmprogramma’s met verschillende kerkruimtes zoals een magnifieke, Gotische kathedraal of een intieme, Romaanse kapel.

Deze klanken komen allemaal tot u via het kwalitatieve audiosysteem van Johannus. Het verzorgt uw orgelklanken erg natuurgetrouw. De techniek die Johannus heeft ontwikkeld laat u genieten van de puurheid en authenticiteit van een echt pijporgel.

Keuze meubel

De Johannus Studio P 150 beschikt over een compact en strak meubel. Met als resultaat dat de interieurs van de 21e eeuw hand in hand gaan met de nieuwe Studio-lijn van Johannus.

De Johannus Studio 150 is verkrijgbaar in 4 uitvoeringen: Light Riverside, Black North Wood, Nautilus Teak en Wengé. U ziet in de fotogalerij welke kleuren dit zijn. Neem contact op met onze orgelspecialist voor meer informatie en vragen. Hiervoor kunt u bellen naar 038 - 376 2954 of een mail sturen naar [email protected].

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Diepte 100,0 cm
Breedte 133,0 cm
Hoogte 168,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Johannus
Garantie 3 jaar
Kleur bruin
Aantal zwelpedalen één
Aantal stemmen 28
Extra klanken nee
Aantal intonaties € 4,00
Afsluitbaar nee
Trekregisters ja
Bank meegeleverd ja
Klavier kunststof toets, kunststof keychannel
Aantal manualen 2
Aansluitingen MIDI (IN, MOD-out, SEQ-out), Aux in/out (stereo mini jack), hoofdtelefoon
Vermogen 2 x 80W + 1 x 170W
Artikelcode P043732