K&M 10100-013-11 Music Stand NIC

De K&M muziekstandaard in nikkel-uitvoering is al jarenlang een veel verkochte lessenaar voor allerhande musici. De minimale en maximale hoogte liggen ver uit elkaar, en zijn goed in te zetten voor zowel instrumenten die zitten als staand worden bespeeld.

Lees verder >
Uitverkocht
K&M 10100-013-11 Music Stand NIC is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
€ 22,80
€ 18,00
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

De K&M muziekstandaard in nikkel-uitvoering is al jarenlang een veel verkochte lessenaar voor allerhande musici. De minimale en maximale hoogte liggen ver uit elkaar, en zijn goed in te zetten voor zowel instrumenten die zitten als staand worden bespeeld. Op drie punten is de partituurstandaard te verstellen in hoogte, die loopt van 62,5 tot 124 cm, iets minder dan de K&M 10050 uitvoering die verstelbaar is tussen 50 en 130 cm. Laatstgenoemde Het uit- en inklappen van de standaard is in een handomdraai gebeurt en hij weegt slechts 1,04 kilogram. De ideale standaard voor mobiel gebruik. De afmetingen van de muziekdesk (44 x 21,5 cm) zijn minder dan de K&M 10050 serie. De lessenaar is ook in een zwarte uitvoering te verkrijgen.

K&M degelijkheid

Het Duitse merk König & Meyer, ofwel K&M, richt zich al decennialang op de accessoires in de muziekwereld. Ze ontwikkelen zelf hun producten van goede kwaliteit metaal en plastic, en hebben daarmee al vele harten van musici gestolen. König & Meyer richt zich naast kwaliteit ook op duurzaamheid en hebben met hun producten al 80 landen weten te bereiken, waar de standaards veelal tot klassiekers zijn uitgegroeid.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 1,0 kg
Kleur zilver
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk K&M
Garantie 3 jaar
Artikelcode P042125