Kawai CA 99 R digitale piano

Deze Kawai CA99 met rozenhouten exterieur is een bijzonder exemplaar. De digitale piano bevat echte akoestische onderdelen zoals hamers en een  zangbodem. Samen met nieuwe technische innovaties wordt een realistische speelbeleving gerealiseerd!


Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 4.749,00
€ 3.997,00
Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 49,95
(u bespaart € 49,05)
+ € 39,95
(u bespaart € 39,05)
+ € 79,00
(u bespaart € 70,00)
+ € 69,00
(u bespaart € 20,00)
+ € 69,00
(u bespaart € 20,00)
beleef
Kawai CA 99 R digitale piano
Bekijk de video

Meer Informatie

Akoestische onderdelen in Kawai CA99 

Deze Kawai CA99 is een digitale piano.  Dat betekent dat de tonen die u hoort samples zijn, geluidsopnames. Toch heeft Kawai ervoor gekozen een zangbodem en hamers in deze CA99 piano te plaatsen - iets wat u bij de meeste digitale piano’s niet zult vinden. Waarom dan wel in dit exemplaar?

De zangbodem draagt bij aan de resonantie en daarmee aan een levendige ervaring. De hamers zorgen voor een tegendruk op de toetsen zoals u die ook op een akoestische piano ervaart. Deze akoestische onderdelen dragen dus bij een aan prachtige muziekbeleving!

Grand Feel

Naast de hamers die zorgen voor tegendruk, zit er ook in iedere toets een extra gewichtje. Zo kunt u gemakkelijker meer nuance aanbrengen in uw spel. De drukpuntsimulatie helpt heel specifiek een net pianissimo te spelen. 

Kawai heeft het klavier Grand Feel III genoemd, omdat het gericht is op een geweldig gevoel voor de pianist. De 88 toetsen hebben een Ebony & Ivory touch en zijn extra lang. Ook zijn ze allemaal voorzien van een antislipoppervlakte voor grotere controle. 

De mogelijkheden van digitaal

Al die akoestische elementen zijn aangebracht om u een realistisch en prettig speelgevoel te garanderen. En wat heeft het digitale gedeelte u allemaal bieden?

Digitaal spelen betekent dat u het volume regelt en een hoofdtelefoon kunt aansluiten. Zo kunt u zich even afsluiten voor uw omgeving en ongestoord musiceren. En dat op ieder gewenst moment, ook wanneer de buren thuis zijn of de kinderen op bed liggen. 

Multi-channel sampling

Deze flexibiliteit is mogelijk gemaakt door de samples, de geluidsopnames. Voor de Kawai CA99 zijn deze genomen van de Shigeru Kawai SK-EX concertvleugel. Deze staat bekend om zijn helderheid in klanken. De samples zijn opgenomen met een speciale techniek, multi-channel sampling. Hiermee worden de klanken vanuit allerlei hoeken vastgelegd om zo een levendig geluid te kunnen bieden. 

Voices op de Kawai CA99

Naast de Shigeru Kawai concertvleugel kunt u ook spelen met andere Kawai concertvleugels en heeft u keuze uit andere instrumentklanken zoals strijkers, een koor, een orgel en meer. Er is keuze uit verschillende genres. Ook kunt u de voices in dual en split mode gebruiken. 

360° diffuser speakers

De muziek die u speelt wordt gelijkmatig in de ruimte verspreid door de 360 graden diffuser speakers. Ook weer om bij te dragen aan een levendige sound. 

Gave Virtual Technician!

De Virtual Technician-functie geeft u meer controle over uw muziek. U bedient hem gemakkelijk via het touchscreen en maakt zo aanpassingen aan de intensiteit waarmee snaren, dempers en hamers invloed hebben op uw muziek. Ook kunt u toonhoogte en volume per toon wijzigen en veranderingen opslaan. Optimale controle!

De Kawai CA99 kopen?

Deze digitale piano in rozenhouten variant biedt u een mooi plaatje om naar te kijken, en bovenal een unieke muziekbeleving. De échte piano-onderdelen en technische mogelijkheden maken de Kawai CA99 tot een geweldige digitale piano. En u bestelt hem nu gemakkelijk online.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires handleiding (Engels, Nederlands alleen digitaal), netsnoer, bladmuziek Classical Piano Collection en Finger Exercises
Gewicht 83,0 kg
Diepte 47,0 cm
Breedte 144,5 cm
Hoogte 101,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Kawai
Garantie 5 jaar
Kleur bruin
Polyfonie 256
Opslag Intern en extern
Aansluitingen LINE IN (1/8” STEREO), LINE IN Level, LINE OUT (1/4” L/MONO, R), Headphones x 2 (1/4”, 1/8”), MIDI (
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI en Audio
Effecten Stereo Delay, Ping Delay, Triple Delay, Chorus, Classic Chorus, Tremolo, Classic Tremolo, Auto Pan,
Omschrijving klanken Shigeru Kawai EX concertvleugel met 10 rendering karakters
Aantal klanken 90
Aantal toetsen 88
Toongenerator Harmonic Imaging™ XL (HI-XL), 88 toetsen sampling, Vleugels: Shigeru Kawai EX, Kawai EX, SK-5
Vermogen 3 x 45W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen ja
Soort display LCD
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P043792