Kawai CA 99 SB digitale piano

De Kawai CA99 digitale piano geeft u het beste van twee werelden. Het biedt u het authentieke pianogevoel door de modernste technologieën toe te passen. Keuze uit allerlei effecten verrijken uw muziekbeleving en u selecteert ze gemakkelijk met het nieuwe touch screen.

Banner digitale piano Oostendorp zwart

Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 4.749,00
€ 3.997,00
Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 79,00
(u bespaart € 70,00)
+ € 79,00
(u bespaart € 70,00)
+ € 69,00
(u bespaart € 50,00)
+ € 69,00
(u bespaart € 20,00)
+ € 69,00
(u bespaart € 20,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 49,05)
+ € 39,95
(u bespaart € 39,05)
+ € 109,00
(u bespaart € 80,00)
+ € 109,00
(u bespaart € 80,00)
beleef
Kawai CA 99 SB digitale piano
Bekijk de video

Meer Informatie

 

Het beste van digitaal

Wat als een van de grote voordelen van een digitale piano wordt gezien is dat u een hoofdtelefoon kunt aansluiten. Hiermee zondert u zich even af van de buitenwereld en speelt u voor uzelf, ook als de buren thuis zijn of de kinderen op bed liggen. Wanneer u het wilt.

Een ander groot voordeel zijn de digitale extra’s van een digitale piano. Deze Kawai CA99 heeft onder andere deze twee extra’s voor u in petto:

  1. Voices. Voor de klanken can de CA99 zijn samples genomen van de Shigeru Kawai SK-EX concertvleugel. Maar hieromheen heeft u keuze uit klanken van andere vleugels en zelfs andere instrumenten (voices). Zo speelt u met kerkorgel, strijkers, een koor en meer. Er is keuze uit vele genres.
  2. Virtual Technician-functie. Met deze functie wijzigt u de invloed die de snaren dempers en hamers hebben op de klanken. U kunt ook toonhoogte en volume aanpassen van afzonderlijke tonen. Voer controle uit tot in detail!

Kawai CA99 reikt naar akoestisch

Digitale voordelen zijn geweldig, vooral als ze hand in hand gaan met de elementen die akoestisch spelen zo prettig maken. En daar houdt Kawai rekening mee. Waaraan merkt u dat?

  1. Toetsen. Het klavier van de Kawai CA99 digitale piano is Grand Feel III genoemd, wat hoge verwachtingen schept. Een groots gevoel bereikt Kawai met het 88 toetsen tellend klavier. Iedere toets is van een uitzonderlijke lengte en heeft ebony en ivory touch. Met een antislip oppervlak is optimale controle gegarandeerd. Daarnaast zitten er echte hamers in het instrument. Deze zorgen voor een natuurlijke tegendruk. Voorin de toetsen zitten extra gewichtjes voor een uitstekende nuance in uw spel. En een drukpuntsimulator geeft u perfecte controle in het pianissimo. 
  2. Resonantie. Behalve echte hamers zit er ook een echte zangbodem in de Kawai CA99 wat uiteraard bijdraagt aan een realistische en akoestische weergave van het pianogeluid.
  3. Geluidskwaliteit. Di  geluidskwaliteit bestaat onder andere uit de samples van de Shigeru Kawai SK-EX concertvleugel. Deze samples zijn gemaakt met hoogwaardige technologie en vangen de hoeken waar het geluid vandaan komt alsmede de invloeden van snaren, pedalen en andere onderdelen, met een realistische beleving tot gevolg. Ook heeft de Kawai CA99 digitale piano een nieuwe set luidsprekers met 360 graden diffusers. De hi-end audiosignaalroutering en digitale versterkers dragen ook bij aan een optimale geluidskwaliteit. 

CA99: Beste van twee werelden

De Kawai CA99 digitale piano geeft u leuke extra’s op digitaal vlak. En het gebruikt hedendaagse technologieën om u een authentieke speelbeleving te garanderen en totale controle te hebben over iedere noot, verder dan andere piano’s gaan! Gaat u die uitdaging aan?in

 

 
Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires handleiding (Engels, Nederlands alleen digitaal), netsnoer, bladmuziek Classical Piano Collection en Finger Exercises
Gewicht 83,0 kg
Diepte 47,0 cm
Breedte 144,5 cm
Hoogte 101,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom ja
Merk Kawai
Garantie 5 jaar
Kleur zwart
Polyfonie 256
Opslag Intern en extern
Aansluitingen LINE IN (1/8” STEREO), LINE IN Level, LINE OUT (1/4” L/MONO, R), Headphones x 2 (1/4”, 1/8”), MIDI (
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI en Audio
Effecten Stereo Delay, Ping Delay, Triple Delay, Chorus, Classic Chorus, Tremolo, Classic Tremolo, Auto Pan,
Omschrijving klanken Shigeru Kawai EX concertvleugel met 10 rendering karakters
Aantal klanken 90
Aantal toetsen 88
Toongenerator Harmonic Imaging™ XL (HI-XL), 88 toetsen sampling, Vleugels: Shigeru Kawai EX, Kawai EX, SK-5
Vermogen 3 x 45W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen ja
Soort display LCD
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P043790