SALE tot wel 30% korting


Kawai CN 14 SB digitale piano

Uitverkocht
Kawai CN 14 SB digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Kawai CN 14 SB instapmodel

De CN 14 SB is de nieuwste homepiano van Kawai welke beschikt over vele kenmerken van de Premium modellen van Kawai. Met 88 gewogen toetsen zorgt het klavier van deze digitale piano voor een authentiek speelgevoel. Een ideaal instrument voor de beginnende pianist die ook in de avonduren met een gering volume of met een koptelefoon muziek wil maken.

Digitale functies

Naast de klank van een concertvleugel en het authentieke speelgevoel beschikt de CN 14 over digitale functies. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een lesfunctie, opname mogelijkheden en diverse klankkeuzes. De opnamefunctie zorgt ervoor dat u uw eigen spel kunt terugluisteren en op die manier nog makkelijker en sneller leert piano spelen.

Vernieuwde realistische aanslag en klank

Het Advanced Hammer Action IV klavier in de Kawai CN 14 SB is verder doorontwikkeld om de prettige, natuurlijk aanslag van een akoestische vleugel te reproduceren. De klank van de CN 14 is tot stand gekomen aan de hand van de wereldberoemde Kawai concertvleugel. De klanken van alle 88 toetsen van deze vleugel werden opgenomen en door middel van de Harmonic Image Technologie op natuurlijke manier gereproduceerd. Dit proces maakt het mogelijk om zowel mooie zachte als donderende harde klanken te spelen.

Nieuw! Energie besparen met de CN 14

De Kawai CN 14 SB verbruikt tot 60% minder energie dan voorgaande modellen. Dankzij de elektrische componenten en automatische uitschakelfuncie maakt Kawai het mogelijk om met minder energieverbruik net zoveel speelplezier te beleven.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Meegeleverde accessoires handleiding (Engels, Nederlands alleen digitaal), netsnoer
Gewicht 38,0 kg
Diepte 40,3 cm
Breedte 136,0 cm
Hoogte 85,1 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Kawai
Garantie 5 jaar
Kleur zwart
Aantal toetsen 88
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P039772