page-loader-icon

Kawai K-200 ATX2 E/P messing silent piano

De Kawai K-200 ATX2 is een prachtige piano met een hoogwaardige klank en nauwkeurige aanslag. De befaamde Millennium III techniek pakt elke nuance in uw pianospel op en is meer stemvast dan een regulier mechaniek. Het ATX2 silent systeem geeft u de ruimte om op elk tijdstip naar hartelust te kunnen spelen.

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
Kawai K-200 ATX2 E/P messing silent piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Het is mogelijk om dit instrument eerst te huren vanaf € 120,00 per maand
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Kawai K-200 ATX2 PE messing

De K-200 ATX2 is de nieuwste piano van Kawai in de upright serie. Het nieuwe design en het bewerkte klankconcept van de K-200 is zeer overtuigend.

Millennium III mechaniek

Het befaamde Millennium III mechaniek biedt u de mogelijkheid om een dynamische speelwijze te creëren. Kawai heeft een aantal decennia terug een nieuwe mechaniek ontwikkeld waarin kunststof onderdelen zijn aangebracht. Toen heeft de ABS mechaniek haar intrede gedaan. Na jarenlang doorontwikkelen is nu ABS-carbon in de mechaniek verwerkt. Het voordeel van carbon is de stugheid van het materiaal. Tevens blijft carbon onder wisselende vochtigheid en temperatuur zeer stabiel. Uw piano is daarom duurzamer en hij beschikt over een preciezere speelaard. U wordt daarmee in staat gesteld om een super gecontroleerde pianotechniek te ontwikkelen. Oorspronkelijk was het mechaniek ontworpen voor de wereldbekend vleugels van Kawai. Het ombouwen van deze mechaniek naar de Upright piano’s bleek een gouden vondst.

Massieve zangbodem

De massieve zangboden van de K-200 ATX2 is gemaakt van speciaal geselecteerd vurenhout. Deze houtsoort zorgt voor de warme ronde klank van deze Kawai piano. Deze resonantiebodem en de ribben zijn de belangrijkste componenten van een akoestische piano wanneer het op klankproductie aankomt. Zowel het gebruik van het materiaal als de manier waarop de piano gebouwd wordt, hebben grote invloed op het klankvolume en de toonkwaliteit.

AnyTime X

De K-200 ATX2 (AnyTime X) formule is uitermate geschikt voor het hele gezin, maar ook voor pianolessen op muziekscholen of privéonderwijs. Het ATX2 systeem zorgt voor geluidsonderdrukking van het akoestische gedeelte van het klavier. Deze optie maakt voor pianisten van elk niveau mogelijk om met gebruik van koptelefoon piano te spelen en daarmee niemand te storen. Daarnaast bevat dit systeem een scala aan extra klanken en mogelijkheden, gelijk aan de digitale piano's van Kawai.

Deze K-200 ATX2 is uitgevoerd in Polished Ebony (zwart hoogglans) en messing.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 215,00 kg
Diepte 57,00 cm
Breedte 149,00 cm
Hoogte 114,00 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Kawai
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Mechaniek Kawai
Bevat silentsysteem ja
Inbouw silentsysteem mogelijk nee
Beslag messing
Artikelcode P040274
Koichi Kawai

Koichi Kawai

Koichi Kawai werkte al op jonge leeftijd in de werkplaats van Yamaha en deed daar jarenlang ervaring op tot hij in zijn 41ste levensjaar in 1927 besloot om voor zichzelf te beginnen. Binnen een jaar had Kawai zijn eerste vleugel geproduceerd. Kawai had een moeilijke start dankzij een gebrek aan bekwame ambachtslieden en hoogwaardig materiaal. Gedurende de jaren 30 kwam de productie van de grond en produceerde Kawai 1000 piano’s per jaar.

Helaas werd de fabriek in Hamamatsu volledig verwoest in de Tweede Wereldoorlog en werd alles onzeker voor Koichi Kawai. Na jarenlang hard werken herstelde het bedrijf zich gelukkig in 1949 en in 1953 lag de productie alweer op 1500 piano’s per jaar. Daarna is het bedrijf onder de zoon Shigeru Kawai en vervolgens onder kleinzoon Hirotaka Kawai blijven groeien tot de nummer twee in pianoproductie van de wereld.

Lees meer over het merk Kawai