Kawai Novus NV-10 PE digitale vleugel

In essentie is de Kawai Novus NV-10 digitaal, maar alle elementen, die met het ‘voelen’ van het instrument te maken hebben, komen uit het akoestische Kawai GX-vleugelsegment. Daarom wordt de Kawai Novus NV-10 een hybride piano genoemd en komt dit instrument wel heel dicht bij het akoestische origineel.

Lees verder >
Uitverkocht
Kawai Novus NV-10 PE digitale vleugel is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 79,00
(u bespaart € 70,00)
+ € 79,00
(u bespaart € 70,00)
+ € 69,00
(u bespaart € 50,00)
+ € 69,00
(u bespaart € 50,00)
+ € 69,00
(u bespaart € 30,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 49,05)
+ € 109,00
(u bespaart € 80,00)
+ € 109,00
(u bespaart € 80,00)
beleef
Kawai Novus NV-10 PE digitale vleugel
Bekijk de video

Meer Informatie

Kawai Novus NV-10 hybride vleugel

Kawai is al decennia lang een belangrijke speler in de top van de piano-industrie, zowel op akoestisch als digitaal terrein. In 2017 bestaat Kawai 90 jaar en dat wordt gevierd met een gloednieuw instrument: de Kawai Novus NV-10. In het slanke, strak uitgevoerde meubel zit een scala aan hypermoderne technieken verscholen, die dit instrument tot ongekende hoogte verheffen.

Hybride: digitaal én akoestisch

In essentie is de Kawai Novus NV-10 digitaal, maar alle elementen, die met het ‘voelen’ van het instrument te maken hebben, komen uit het akoestische Kawai GX-vleugelsegment. Daarom wordt de Kawai Novus NV-10 een hybride piano genoemd en komt dit instrument wel heel dicht bij het akoestische origineel.

Millennium III vleugelmechaniek

In de afgelopen 90 jaar is Kawai steeds vooruitstrevend geweest in de ontwikkeling van haar eigen vleugelmechaniek. De nieuwste versie is het Millennium III mechaniek en is uniek in het gebruik van ABS carbon, dat sterker en lichter is dan hout. Voor de Novus NV-10 heeft Kawai een variant van dit mechaniek gemaakt, waarbij de vilten hamerkoppen zijn vervangen door ABS hamers, die elk een apart gewicht hebben. Optische sensoren nemen de plaats van de snaren in; zij ‘lezen’ elke subtiele beweging van elke hamer. Dit alles maakt de Kawai Novus N10 tot een fantastisch instrument.

Echt dempmechaniek

De Novus NV-10 is de eerste hybride piano die naast een vleugelmechaniek ook een echt dempmechaniek bevat. Ondanks dat een digitale piano geen snaren heeft en dus ook geen dempers, reproduceert dit mechanisme hetzelfde pedaalgewicht als bij een vleugel. Hiermee heeft de pianist de mogelijkheid om passages met veel pedaalgebruik natuurgetrouw in te studeren en uit te voeren.

Kawai SK-EX concertvleugel

Voor het hart van de Novus NV-10 is een hoogwaardige sample opgenomen van de Kawai SK-EX concertvleugel. Deze concertvleugel is bij uitstek één van de beste vleugels ter wereld. De Shigeru Kawai-vleugels worden door vele beroemde locaties gebruikt en staan bekend om de fantastische speelaard. Daarnaast maakt de Novus NV-10 gebruik van Kawai’s unieke Harmonic Imaging XL sound technology en Acoustic Rendering Resonance Modelling. Deze combinatie van technologieën zorgt voor een ultieme klankweergave, van pianissimo tot fortissimo.

Samenwerking met Onkyo

Het is voor het eerst dat een muziekinstrument gebruik maakt van technologie die oorspronkelijk bedoeld is voor high end audio. Om dit te bereiken heeft Kawai de handen ineen geslagen met het beroemde en gerenommeerde hi-fi merk Onkyo. De Kawai Novus NV-10 is uiterust met Onkyo’s unieke DIDRC filter wat natuurlijke boventonen alleen maar ten goede komt. De drie individuele, digitale versterkers zorgen voor een accurate weergave van de fantastische klanken die Kawai Novus NV10 u biedt.

Oogstrelend meubel

Dit alles maakt de Kawai Novus NV-10 tot een ideale partner voor de veeleisende pianist. Daarnaast is de Novus niet alleen oor-, maar ook oogstrelend. Het compacte meubel is slechts 65 cm diep en heeft een luxe zwart hoogglans lak. Daarnaast is de Novus voorzien van mooie chroom details, met als kers op de taart het zichtbare pedaalwerk. Werkelijk een instrument van topklasse.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires handleiding (Engels, Nederlands alleen digitaal), netsnoer, bladmuziek Classical Piano Collection en Finger Exercises
Gewicht 127,0 kg
Diepte 64,5 cm
Breedte 148,0 cm
Hoogte 92,5 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom ja
Merk Kawai
Garantie 5 jaar
Kleur zwart hoogglans
Polyfonie 256
Opslag Intern, USB
Aansluitingen 2x Hoofdtelefoon, Line Out (L/MONO, R), Line in, Line in level, MIDI I/O, USB to Host, USB to Device
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI en Audio
Effecten Reverb (6 types), Effects (24 types van o.a. chorus, delay en tremolo), Resonance Depth, Ambience, P
Aantal klanken 88
Aantal toetsen 88
Toongenerator Harmonic Imaging XL met 88 toetsen Sampling, SK-EX Rendering met 88 toetsen Multi-channel piano samp
Vermogen 3 x 45W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen ja
Soort display LCD kleur
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P042870