U bent van harte welkom: het liefst op afspraak

Sebastian Steinwald 121 (GT-2 mini) PE zilver silent piano

Door het gebruik van onder andere Duitse FFW vilt topkwaliteit hamerkoppen is de klank van deze piano romantisch en intiem, zonder dat dit ten koste gaat van een sprankelend heldere klank. Op een harde vloer ontwikkelt de klank zich mede daardoor vol en warm.

Lees verder >
Uitverkocht
Het is mogelijk om dit instrument eerst te huren vanaf € 80,00 per maand
beleef
Sebastian Steinwald 121 (GT-2 mini) PE zilver silent piano
Bekijk de video

Meer Informatie

Sebastian Steinwald 121 silent piano

De Sebastian Steinwald 121 silent piano is een instrument met een bijzonder sterke prijs- kwaliteitverhouding. Deze piano heeft een diepe bas en een warme, transparante discant. De toetsaanslag is licht en het meubel is sierlijk. Deze piano moet u geprobeerd hebben! Qua uitvoering heeft u de keuze uit messing of zilver beslag. Dit is de kleur van de scharnieren, wieltjes en pedalen.

Silent systeem

Deze piano is uitgevoerd met een Quiet Time GT-2 mini silent systeem, dit bekent dat u altijd kunt spelen zonder tot overlast te zijn voor anderen. U kunt dus simpel een hoofdtelefoon aansluiten op het systeem. Daarnaast biedt het systeem nog andere mogelijkheden, zoals een metronoom en opnamefunctie.

Het merk

Sebastian Steinwald is een eigen merk van Oostendorp waarbij de piano helemaal naar onze specificaties is gebouwd. Het is een proces van jarenlange samenwerking geweest tussen de fabrikant en onze toptechnici, wat geresulteerd heeft in een prachtige lijn piano’s en vleugels.

Warme klank

De klank en speelaard van het akoestische gedeelte van deze piano is afgestemd op de wensen van de Nederlander. Omdat men in Nederland meestal een harde vloer heeft, is deze piano uitermate geschikt om daarop te plaatsen voor een ultieme klankweergave. Door het gebruik van onder andere Duitse FFW vilt topkwaliteit hamerkoppen is de klank romantisch en intiem, zonder dat dit ten koste gaat van een sprankelend heldere klank. Op een harde vloer ontwikkelt de klank zich mede daardoor vol en warm. Bij veel andere piano's komt de klank in een ruimte met harde vloer niet tot zijn recht. Bij de Sebastian Steinwald is dat niet zo, en kunt u genieten van een prachtig geluid. Verder zijn alle piano's van ons eigen merk voorzien van Röslau besnaring, deze besnaring wordt ook veel gebruikt door gerenommeerde pianofabrikanten.

De Sebastian Steinwald 121 is de kleinste piano uit onze serie, grotere modellen zoals de 123, 125 of 126 hebben een grotere kast en daarom een ruimere en weidere klank dan de 121. In een grotere kast heeft de klank namelijk meer ruimte om te resoneren, hierdoor ontstaat een klank die veel ruimtelijker overkomt.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 240,0 kg
Diepte 153,3 cm
Breedte 60,8 cm
Hoogte 121,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Sebastian Steinwald
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Bevat silentsysteem ja
Schoothoogte 63,5 cm
Beslag zilver
Artikelcode P042648