page-loader-icon

Roland GO:KEYS GO-61KL keyboard

De Roland GO:KEYS GO-61K is een keyboard dat gemakkelijk is in gebruik. Het is een keyboard dat ontzettend compact is: ideaal voor de reizende muzikant.

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
Roland GO:KEYS GO-61KL keyboard is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

De Roland GO:KEYS GO-61K is een keyboard dat gemakkelijk is in gebruik. Speel mee met uw favoriete muziek door middel van verbinding via Bluetooth. Het is een keyboard dat ontzettend compact is: ideaal voor de reizende muzikant. Niet alleen voor de reizende muzikant is dit keyboard geschikt, ook de beginnende muzikant kan er uitstekend mee uit de voeten. Maak zelf nummers door middel van de Loop Mix-functie, zelfs als je geen ervaring hebt! Los van elkaar kunt u verschillende lagen van de muziek opnemen.

Instelbaar toetsenbord

Het toetsenbord van deze Roland bestaat uit 61 aanslaggevoelige toetsen. De aanslaggevoeligheid van deze toetsen is in te stellen in 3 standen. Bovendien voelen de toetsen erg natuurlijk aan dankzij de Ivory-feel. Met een polyfonie van 128 noten heeft u vrijwel nooit last van een wegvallende klank.

Innemende sound

Roland staat bekend om zijn prachtige, innemende klank. Zo zijn er sfeervolle piano en orgelklanken aanwezig en ook de bekende Roland Strings ontbreken niet. In totaal zijn er meer dan 500 klanken beschikbaar op deze Roland. De klanken die de Roland GO:KEYS in zich heeft zijn ontzettend gevarieerd, hierdoor is voor vrijwel elke muzieksoort de juiste klank te vinden. Zelfs klassieke Roland synthesizerklanken zijn aanwezig! Het geluidssysteem produceert een frisse, heldere klank van goede kwaliteit.

Handige functies

Wat dit instrument extra handig maakt voor ‘on the road’, is dat het instrument voeding krijgt door middel van batterijen, geen gedoe met kabels dus! Rolands speerpunt aan dit instrument is het feit dat er geen eerdere muzikale ervaring nodig is. De Roland GO:KEYS kan ook worden gebruikt als Bluetooth speaker, dankzij het geluidssysteem dat van goede kwaliteit is klinkt dit prachtig.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires handleiding en adapter
Gewicht 3,90 kg
Diepte 27,10 cm
Breedte 87,70 cm
Hoogte 8,20 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Roland
Garantie 3 jaar
Kleur rood
Aantal toetsen 61
Aansluitingen Phones/Output (mini stereo jack), Aux IN (mini stereo jack), Pedal jack, USB Computer port (USB micr
Artikelcode P042782