Yamaha Clavinova CLP-695GP PWH digitale vleugel

De Yamaha CLP-695GP is de meeste geavanceerde CLP Clavinova ooit en hét vlaggenschip van de succesvolle CLP-600 serie. Deze prachtige digitale vleugel combineert de luxe van een concertvleugel met voordelen van een digitale piano in een elegant vleugel design.

Lees verder >
Uitverkocht
Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 49,95
(u bespaart € 79,05)
+ € 49,95
(u bespaart € 49,05)
+ € 39,95
(u bespaart € 59,05)
beleef
Yamaha Clavinova CLP-695GP PWH digitale vleugel
Bekijk de video

Meer Informatie

Yamaha Clavinova CLP-695 Grand Piano Polished White

De Yamaha CLP-695GP is de meeste geavanceerde CLP Clavinova ooit en hét vlaggenschip van de succesvolle CLP-600 serie. Deze prachtige digitale vleugel combineert de luxe van een concertvleugel met voordelen van een digitale piano in een elegant vleugel design. De vooruitstrevende technologie en oog voor de kleinste details zorgen voor de expressieve speelervaring van een akoestische vleugel.

GrandTouch™ klavier voor ongekende nuance

Een van de aspecten die de CLP 695GP zo’n goede piano maakt, is het hoogwaardige klavier. Door het bestuderen van echte akoestische vleugels is het GrandTouch™ klavier tot stand gekomen. Het GrandTouch™ klavier met individueel gewogen houten toetsen is perfect uitgebalanceerd om aan te voelen als een vleugel, wat u extra veel controle over de piano geeft. Ook speelt het klavier lichter wanneer u zacht speelt en zwaarder wanneer u krachtiger speelt, een gevoel wat u normaliter alleen op een echte akoestische vleugel kunt ervaren! Daarnaast zijn de toetsen belegd met synthetisch ivoor van de hoogste kwaliteit voor het fijnste gevoel aan uw vingers.

Prachtig waarheidsgetrouw pianogeluid

Voor een fantastisch geluid heeft Yamaha niet alleen de legendarische Bösendorfer Imperial en beroemde CFX concertvleugels toegevoegd aan de CLP695GP, maar ook technische hoogstandjes ingezet: Virtual Resonance Modelling, Key-off Samples en Smooth Release.

Virtual Resonance Modelling

In een akoestische vleugel resoneert het hele instrument mee door de trillingen van de aangeslagen snaren waardoor het geluid rijk en vol klinkt. Dit is precies het effect dat wordt nagebootst door Virtual Resonance Modelling. De CLP-695GP berekent precies hoe de klankkast van een vleugel en de snaren resoneren met factoren als timing en het gebruik van de pedalen. Deze technologie zorgt voor extra heldere en levendige klanken en geeft uw pianospel de rijke klank van een akoestische vleugel.

Key-off samples

Het precieze moment waarop u als pianist uw vingers van de toetsen haalt vindt er een subtiele verandering in het geluid plaats. Dit fenomeen wordt waarheidsgetrouw nagebootst met Key-Off samples in de Yamaha CLP 965 GP.

Yamaha Smooth Release

Met deze technologie van Yamaha hoort u een heldere toon wanneer u staccato speelt tegenover een langer gerekt en zachter geluid wanneer u legato speelt. De piano reageert met Smooth Release op de kleinste verschillen in uw pianospel.

Daarom kiest u voor de Yamaha Clavinova CLP-695 GP:

  • 6 speakers van 50 Watt met echt hout voor een natuurlijkere pianoklank
  • Veel verbindingsmogelijkheden met o.a. Bluetooth, MIDI, AUX en USB
  • Polyfonie van 256 gelijktijdig gespeelde tonen
  • Geweldige balans met het GrandTouch™ klavier
  • Maar liefst 6 reverb, 3 chorus en 7 brilliance effecten
  • Dual, Layer en Split modus
  • 21 demosongs, 303 lesnummers en 50 klassieke stukken om te beluisteren
  • Prachtige samples van de CFX en Bösendorfer Imperial concertvleugels
  • Luxe, klassieke uitstraling

Verbeterde hoofdtelefoon ervaring

Vindt u het spelen met een hoofdtelefoon zonde van de prachtige klank? Dat hoeft niet langer met de Binaural Sampling technologie en de Stereophonic Optimizer van Yamaha.

Wat is Binaural Sampling?

Om te zorgen dat uw beleving van de CLP-695 GP bij het spelen met een hoofdtelefoon niet minder wordt, heeft Yamaha Binaural Sampling ontwikkeld. In de samples die zijn opgenomen zitten nuances die nauwelijks met het menselijk gehoor te horen zijn. Ook met een hoofdtelefoon klinkt de Yamaha CLP-695 GP levensecht.

Wat is de Stereophonic Optimizer?

Vaak wordt het geluid van een digitale piano te direct gevonden wanneer er met een hoofdtelefoon wordt gespeeld, maar met de Stereophonic Optimizer zult u hier geen last meer van hebben. Deze technologie zorgt er voor dat het klinkt alsof het geluid gewoon uit de piano zelf komt voor een natuurlijke ervaring.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires handleiding, adapter, “50 Classical Music Masterpieces” (muziekboek)
Gewicht 127,0 kg
Diepte 123,7 cm
Breedte 143,0 cm
Hoogte 157,7 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Yamaha
Garantie 5 jaar
Kleur wit hoogglans
Polyfonie 256
Aansluitingen 2x Hoofdtelefoon, MIDI (IN / OUT / THRU), AUX PEDAL, AUX IN (Stereo Mini), AUX OUT (L/L+R,R), USB (T
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI en audio
Effecten Reverb (6 types), Chorus (3 types), Brilliance (7 types), Effect (11 types)
Aantal klanken 543
Aantal toetsen 88
Toongenerator CFX Binaural sampling, Improved VRM and Bösendorfer Imperial piano
Vermogen 2 x (50W + 50W + 50W)
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display LCD monochroom
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P043185