page-loader-icon

Casio Celviano GP-300 BK digitale piano

De Casio Celviano GP300 is ontstaan uit een samenwerking tussen de bekende en gerenommeerde merken Casio en Bechstein. Deze twee merken hebben hun kennis gecombineerd, daaruit is de GP-serie ontstaan. Een serie waarin alles draait om het neerzetten van een digitale piano die het gevoel van een vleugel benaderd.

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
€ 3.199,00
€ 2.431,00

Koop nu en betaal in termijnen vanaf € 50,04 per maand

Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Amadeus Beethovenbank Elise B (skai zitting)
Amadeus Beethovenbank Elise B (skai zitting)
+ € 29,95
(u bespaart € 49,05)
Amadeus VL-300 YB vleugellamp
Amadeus VL-300 YB vleugellamp
+ € 59,95
(u bespaart € 39,05)
Amadeus VL-300 B vleugellamp
Amadeus VL-300 B vleugellamp
+ € 59,95
(u bespaart € 39,05)
Entrada HPN-10 hoofdtelefoon
Entrada HPN-10 hoofdtelefoon
+ € 9,95
(u bespaart € 40,00)
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
+ € 39,95
(u bespaart € 39,05)
Sennheiser HD 600 hoofdtelefoon
Sennheiser HD 600 hoofdtelefoon
+ € 275,00
(u bespaart € 54,00)
beleef
Casio Celviano GP-300 BK digitale piano
Bekijk de video

Meer Informatie

De Casio Celviano GP300 is ontstaan uit een samenwerking tussen de bekende en gerenommeerde merken Casio en Bechstein. Deze twee merken hebben hun kennis gecombineerd, daaruit is de GP-serie ontstaan. Een serie waarin alles draait om het neerzetten van een digitale piano die het gevoel van een vleugel benaderd. Bij heel veel andere digitale piano’s wordt er aan de vleugelklanken minder aandacht besteed, Casio doet dat in de GP-serie niet, er wordt juist extra aandacht besteed aan de vleugelklanken. Daarnaast worden het geluid prachtig overgebracht door het uitstekende versterkersysteem.

Topkwaliteit klanken

De klank van deze digitale piano van Casio kan omschreven worden als gedetailleerd. De meest verfijnde nuances van verschillende beroemde concertvleugels worden prachtig weergegeven. Dit zorgt ervoor dat de beleving bij deze digitale piano erg intens is. De GP300 heeft drie hoofdklanken die gebaseerd zijn op gerespecteerde concertvleugels. Het versterkersysteem dat Casio gebruikt in de Celviano-serie is van ontzettend hoge kwaliteit. De speakers zijn zo gepositioneerd in het design dat ze de klanken op dezelfde manier verspreiden als een akoestische piano. Dit is een succes, de klank komt daardoor namelijk erg natuurlijk over, dezelfde manier als een échte, akoestische piano.

Geweldig klavier

Het klavier van de Casio is in één woord gewéldig te noemen. Dit komt door het speciaal ontworpen ‘Natural Grand Hammer Action Keyboard’. Dit klavier werkt op dezelfde manier als het klavier van een akoestische piano. Er wordt namelijk ook gebruik gemaakt van een bewegend pianomechaniek. Daarnaast hebben de toetsen een natuurlijke feel, dankzij gesimuleerde ivoren en ebbenhouten oppervlaktes. Bij veel digitale piano’s voelen de toetsen onnatuurlijk aan: ze zijn te zwaar of te licht. Bij de GP300 heeft u daar geen last van, het mechaniek van het klavier werkt namelijk hetzelfde als die van een akoestische piano. Hierdoor speelt het klavier vrijwel precies als een akoestische piano.

Handige functies

Casio geeft u allerlei verschillende mogelijkheden, zo heeft u bij de GP300 de beschikking over de functie Concert Play en Hall Simulator. Hiermee kunt u de klank aanpassen naar uw eigen wensen. Verder biedt deze digitale piano u de mogelijkheid om verschillende effecten toevoegen aan uw spel, onder andere Reverb, Chorus en Brilliance. Deze effecten kunt u zelf aanpassen.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires handleiding, lessenaar, adapter, hoofdtelefoonhaak
Gewicht 77,50 kg
Diepte 48,90 cm
Breedte 143,40 cm
Hoogte 96,30 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom ja
Merk Casio
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Polyfonie 256,00
Opslag Intern, USB Flash Drive
Aansluitingen 2 x Hoofdtelefoon, Line Out (L/MONO, R), Line In (L/MONO, R), Pedaal, MIDI I/O, USB A, USB B
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI en audio
Effecten Brightness, Hall (12 types), Chorus (4 types), DSP, Equalizer (3 types)
Aantal klanken 26,00
Aantal toetsen 88
Toongenerator AiR Grand Sound Source-klankuitrusting
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display geen
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P042378